asdf

Ő lesz a Mission: Impossible 5. női főszereplője!

Ethan Hunt és a barátai is visszatérnek 2015 karácsonyán a Mission: Impossible 5-ben. A film új női főszereplőt kapott Rebecca Ferguson személyében.

A pletykák szerint Rebecca Ferguson-t választották a Mission: Impossible 5. női főszerepére. A 30 éves svéd színésznő a elméletileg egy bérgyilkost játszik majd. Korábban Jessica Chastain-t szerették volna az alkotók a karakterre, de a kétszeres Oscar-jelölt sűrű elfoglaltság miatt nem tudta bevállalni a hosszú forgatást, amely várhatóan augusztustól egészen jövő januárig tart majd.

rebecca-ferguson-1

Ferguson A fehér királyné (2013) című amerikai minisorozatban játszott először angol nyelven, ezért az alakításáért Golden Globe-díjra is jelölték. Rebecca a Magyarországon is forgatott Herkules című produkcióban is feltűnik majd, méghozzá a trák király lányát játssza.

mission-impossible-5

A Mission: Impossible 5. stábjához csatlakozott Alec Baldwin is, aki egy CIA ügynököt fog alakítani, egy magas rangú munkatárs képében. Az ötödik Mission: Impossible-film rendezői székébe Christopher McQuarrie ül majd, aki dolgozott már együtt Tom Cruise-zal, a Jack Reacher című thrillerben. A sorozat Fantom protokoll alcímű előző része Tom Cruise karrierjének legsikeresebb filmje lett, összesen 694 millió dollárt hozott a világ mozipénztáraiban.

A Mission: Impossible 5 bemutatója 2015. december 25.

Megosztás facebookon