asdf

Chewbacca benne lesz a Star Wars VII-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Peter Mayhew, aki Chewbacca karakterét játszotta az eredeti Csillagok háborúja trilógiában, visszatér legismertebb szerepéhez és újra szőrös Wookie lesz a hetedik részben.

Pár napja a Disney elnöke kotyogta ki, hogy a korábban hírül adott május 14-ei kezdés helyett már titokban zajlanak a film forgatásai és szinte az összes szereplővel megállapodtak. Bár sokat továbbra sem tudhatunk, végre bejelentették a második karaktert is, aki visszatér majd a hetedik részben, így R2D2 után Chewbacca is csatlakozik a Star Wars VII stábjához.

chewbacca

Ugyan a Disney ezúttal sem erősítette meg a hírt, de a Hollywood Reporter információi szerint az eredeti trilógiában is szereplő Peter Mayhew ismét magára ölti majd a szőrös Wookie jelmezét, hogy ismét Chewbacca-vá vállhasson. Chewbacca karaktere először az első Csillagok háborúja filmben tűnt fel, ő volt Han Solo érthetetlenül makogó, de bátor társa az Ezeréves Sólymon. 

A pletkya először akkor indult meg, amikor a Comicpalooza Con nevű rendezvény hivatalos oldalán közölte, hogy Peter Mayhew mégsem vehet részt az esmeényen, ugyanis forgatni fog abban az időszakban és az angol színéász Chewbacca szerepén kívül nem sok produkcióban tűnt fel. 

Ezzel egyetemben egyre biztosabb, amit már a kezdetektől pletykáltak, vagyis hogy az eredeti trilógia főbb szereplőit is láthatjuk majd a hetedik részben, amit az is megerősít, hogy a forgatókönyv A Jedi visszatér után harminc évvel játszódik, így R2D2 és Chewbacca mellett feltehetőleg Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is szerepet kap majd a folytatásban.

Star wars VII - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon