asdf

Itt az új Star Wars-film címe

  • Szerző: P. Kristóf
A TalkBacker.com nevű honlap értesülései szerint a hetedik Star Wars film alcíme A New Dawn, vagyis Egy új hajnal lesz, amit állítólag két forrás is megerősített.

A Disney Stúdió tavaly nagy port kavart, amikor felvásárolta a Star Wars franchise jogait bírtokló Lucasfilmet. Egyből be is jelentették, hogy folytatni kívánják a kultikus szériát egy újabb trilógiával, amely a hatodik rész után játszódna. Hosszas találgatások után az is nyílvánosságra került, hogy 2015-re készül el az első rész, amelyet J.J. Abrams rendez majd Michael Arndt forgatókönyvéből. Aztán jöttek a pletykák a szereplőkről, Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fischer mellett olyan mai sztárok is szóba kerültek új szerepekben, mint Zack Efron, Ryan Gosling, vagy legutóbb például Benedict Cumberbatch. Egyelőre hivatalosan egyik hír sem lett megerősítve. 

star wars 7

Most a legújabb pletykák már a film alcímét is tudni vélik, bár hivatalosan még ez sem lett megerősítve. A TalkBacker.com nevű honlap két forrás által megerősített hírei szerint a hetedik rész elnevezése A New Dawn, vagyis Egy új hajnal lesz. Bár biztosra nem lehet venni, de lenne értelme a dolognak, ugyanis az először megjelent negyedik rész A New Hope, azaz Egy új remény névre lett keresztelve. A hetedik rész köztudottan vissza akar térni az eredeti gyökerekhez, így a címválasztás akár igaz is lehet. Reméljük hamarosan hivatalos információkat is kapunk a Csillagok háborúja világából. 

Megosztás facebookon