asdf

Kiszivárgott a Star Wars VII forgatókönyvének egyik oldala

  • Szerző: P. Kristóf
A karakterszínész, Jason Flemyng tette közzé Instagram oldalán a Star Wars VII forgatókönyvének egyik oldalát, azt bizonygatva, hogy behívták meghallgatásra.

Ha a színész valóban szerepelni akar a filmben, akkor a lehető leghülyébb döntést hozta, a képet azóta törölték is. Szerencsére azonban többen is lementették, így megnézhetitek nálunk. A piros lapon látható fekete szöveg bevett szokás az olyan hollywoodi produkcióknál, amiket szeretnének titokban tartani, ugyanis nagyon nehéz olvasható másolatot készíteni róla, ráadásul passzol ahhoz, amit korábban J.J. Abrams tett közzé a teljes forgatókönyvről.

Star Wars script

A papíron látszik, hogy Jason Flemyng személyes névre szóló példánya, így a Lucasfilm komolyan érdeklődhet iránta. Arra, hogy miért csak egy oldal van a bírtokában az ad magyarázatot, hogy a készítők csupán a szöveg azon részét adják oda a meghallgatottaknak, amely őket érinti, nehogy kiszivároghasson a sztori. Mint látjuk, minden elővigyázatosság ellenére így is kiszivároghat egy-egy infó az internetre, mégha a szöveg olvashatatlan is. 

A Star Wars VII 2015. december 18-án érkezik a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon