asdf

Star Wars bakiparádé

  • Szerző: P. Kristóf
Az idei Comic Con-on vetítették le először, most azonban végre az interneten is elérhető a Csillagok háborúja bakiparádéja.

Főleg vígjátékoknál volt népszerű egy időben, hogy a stáblista alá bevágják a bakikat, ahol az egyik színész elrontja a szövegét, elesik, vagy csak elvicceli a helyzetet. Ez azonban bármelyik filmnél megeshet, ez alól a klasszikus Csillagok háborúja sem kivétel. Csupán annyi a különbség, hogy ahhoz, hogy ezt láthasd nem volt elég végignézni a filmet, vagy megvenni egy különleges gyűjtői kiadást. A bemutatása után 36 évvel az idei Comic Con-on volt először látható a Star Wars első részének bakiparádéja, mely most már az interneten is elérhető.

Ebből kiderül, milyen fontos egy lázadó katonának becsatolnia a sisakját harc előtt, vagy hogy milyen nehéz rohamosztagos ruhában átjutni egy lyukon. De láthatjuk bakizni Harrison Ford-ot és Mark Hamill-t is, akik a szövegükbe bonyolódtak bele. A videó első 50 másodpercén nincs hang, ne ilyedjetek meg, nem romlott el a hangfalatok.

Megosztás facebookon