asdf

Birodalmi lépegetők is lesznek a Star Wars 7-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Az eredeti tervek szerint csak május közepén kezdődött volna meg a Star Wars 7 forgatása, de a Disney elnöke elárulta, hogy már zajlanak a munkálatok. Jelenleg Abu Dhabi mellett, a sivatagban dolgozik a stáb, ahol az első rész kiindulópontját, a Tatooine bolygót rendezik be.

A National nevű angol nyelvű napilap fotósa elkészítette az első fotókat a Star Wars hetedik részének forgatásáról. A munkálatokat annyira titokban tartják, hogy gyakorlatilag semmi biztosat nem lehet róla tudni, először az szivárgott ki, hogy május közepén kezdődnek majd el a felvételek Marokkóban, most azonban kiderült, hogy már javában dolgoznak Abu Dhabi mellett a sivatagban. Nem véletlenül választották ezt a forró és száraz területet, hiszen a filmben most már teljesen biztosra vehető, hogy vsiszatérnek a kiindulóponthoz, vagyis ahhoz a Tatooine bolygóhoz, ahonnan Anakin 'Darth Vader' Skywalker és fia, Luke, valamint az űrgengszter Jabba származik, továbbá a híres űrkantin is itt található. A helyszínen az alábbi fényképet sikerült megörökítenie a fotósnak, melynek kapcsán megindultak a találgatások, hogy vajon mit is láthatunk pontosan.

Star Wars 7

A képen jól látható, hogy az óriási sátorból kitolnak egy hatalmas szürke kerek valamit, ami az első kellék a filmből, melyet megörökítve láthatunk. A National újságírói arra következtettek, hogy a tárgy kísértetiesen hasonlít arra az űrkapcsulára, melyben R2D2 és C3PO ért földet a sivatagi bolygón a legelső Csillagok háborúja filmben. Azonban amit felkerült az internetre a kép, a rengeteg rajongó egyből spekulálni kezdett és arra jutottak, hogy ez nem lehet más, mint egy Birodalmi lépegető talpa. A hatalmas járművet A birodalom visszavág című epizódban láthattuk először, amikoris a Tatooine konkrét ellentétén, a fagyos Hoth bolygón megtámadták az ellenállók bázisát, majd az eredeti trilógia befejező részében az ewokok lakta Endor bolygón is feltűntek. 

Star Wars 7

Egy rajongó által készített összehasonlító kép bizonyítja a legjobban, hogy amit látunk, az valóban egy Birodalmi lépegető része és nem űrkapszula, vagy bármi más. Ha még ez sem lenne elég meggyőző, akkor a J.J. Abrams által alapított Bad Robot nevű produkciós cég még januárban tett közzé twitter oldalán egy eléggé árulkodó képet, melyen egy Birodalmi lépegető is látható: We're back! pic.twitter.com/iERc4Ei5hc 

Bár a Lucasfilm ezt a hírt sem erősítette meg, ahogy korábban semmit sem, de egyre biztosabb, hogy a rajongók számára óriási csalódást okozó második trilógia után végre méltó folytatást kap a Csillagok háborúja sorozat, melyben visszatérhetünk a legfontosabb és legnépszerűbb helyszínekre a klasszikus szereplőgárdával együtt. J. J. Abrams egyszer már bebizonyította, hogy új életet képes lehelni egy klasszikus sci-fibe, hiszen készített két óriási sikerű és a kritikusok és a rajongók által is imádott Star Trek filmet, mely egyetlen korábbi darabhoz sem foghatóan nagyszerű, így ha van valaki, aki képes visszaadni a Csillagok háborúja sorozat régi dicsőségét, akkor az csakis ő lehet.

Star Wars VII. - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

 

Megosztás facebookon