asdf

J. J. Abrams ismeretlen színészekkel akarja leforgatni a Star Wars VII-et

  • Szerző: P. Kristóf
A Gyűrűk Ura-trilógia Trufája, vagyis Dominic Monaghan egy interjúban elárulta, milyen elvek alapján válogatja J. J. Abrams a Star Wars VII. szereplőit.

Dominic Monaghan-t egy interjúban megkérdezték, hogy kapott e valamilyen szerepet a Star Wars hetedik részében, melyre válaszképpen elárulta, hogyan válogatja a szereplőket J. J. Abrams a jövő év egyik legjobban várt produkciójához.

Monaghan wars

"Beszéltünk róla párszor. Amikor megtudtam, hogy ő rendezheti a filmet, küldtem neki egy gratuláló üzenetet. Azt mondta, hogy ismeretlen szereplőgárdát akar, követve az Új remény című első Star Wars filmet, mert egyértelműen se Harrison Ford, se Mark Hamill, vagy Carrie Fisher nem volt ismert előtte. Nem akar abba a hibába esni, hogy az emberek arra gondoljanak a film közben 'Igen őt láttam abban a másik filmben is' és máris elveszett a Star Wars univerzumának meghittsége."

A német származású színész is hasonló módon futott be, A Gyűrűk ura trilógia előtt csupán egyetlen tévésorozatban szerepelt, azóta viszont még Abrams-szel is dolgozott együtt, hiszen ő volt a Lost című sorozat jó útra térő rocksztárja, Charlie Pace. 

Viccesen azt is megjegyezte, hogy gyakorlatilag bármilyen szerepet elfogadna a filmben, ugyanis hatalmas rajongója a sorozatnak.

"Adjatok egy fénykardot és megcsinálok bármit." - mondta Monaghan.

Természetesen minden korábbi hírrel együtt ez sem hivatalos bejelentés, de mivel a színész a közös munka óta jóban van Abrams-szel és az általa elmondottak is teljességgel jellemzőek a sztárrendező szokásiara, így ezúttal jó eséllyel nem alaptalan pletykával állunk szemben.

Star Wars VII. - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon