asdf

Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher a Star Wars 7-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Carrie Fisher korábban már megerősítette, hogy visszatér majd a Star Wars hetedik részében, Harrison Ford közreműködése azonban sokáig bizonytalan volt. Hivatalos bejelentésre még mindig nem került sor a készítők részéről, ehelyett maguk a sztárok kotyogták ki a közösségi média segítségével, hogy ismét ikonikus karakterük bőrébe bújhatnak majd.

A Star Wars hetedik része az elmúlt évek legnagyobb titokban tartott filmes projektje, hiszen már több jelenetet felvettek, mire kiderült, hogy már zajlik a forgatás, mégha csak a stáb nélküli, külső felvételekről van is szó, a szereplőkről pedig továbbra sem lehet tudni semmi biztosat, pedig május 14-én már velük folytatódnak a munkálatok Londonban. A legnagyobb talányt talán mégis az jelenti, hogy az eredeti trilógia főszereplői, vagyis Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher visszatér e majd. A Leia hercegnőt alakító színésznő korábban már saját részéről megerősítette a részvételt, de most végre mindhárman tudtunkra adták, hogy igenis szerepelni fognak a filmben. Szó szerint, valószínűleg a szerződésükben kikötött titoktartás miatt nem mondtak ki semmit, de már a tény, hogy pont a forgatás kezdete előtt tartózkodnak mindhárman Londonban és hogy erről posztolnak is a közösségi oldalakon, az már önmagában bizonyítékértékű.

star wars

A sort Peter Serafinowicz angol komikus indította el, aki nem mellesleg Darth Moul hangját kölcsönözte a Baljós árnyak című epizódban, amikor posztolt egy fényképet Mark Hamill-lel. A kép alá annyit írt: 'Találkoztam Mark Hamill-lel Londonban. Vajon mit kereshet itt?' A korábban eléggé elhízott színész láthatóan jó formába hozta magát a film kedvéért és Obi Wan Kenobira hajazó szakállat kezdett növeszteni. Serafinowitcz jelenléte pedig felveti a kérdést, hogy vajon igaz a korábban felröppent pletyka, miszerint több sithet is viszontláthatunk majd, így az sem kizárt, hogy a meglehetősen elhanyagolt gonosz, Darth Moul végre hozzá méltó szerepet kaphat a történetben. 

star wars

Ezt egy angol fotós képe követte, amelyen Harrison Ford beszélget két pilótával a londoni Grosvenor téren. Ez tűnik a legjelentősebbnek mind közül, hiszen a sorozat egyetlen világsztárrá váló alakja a pletykák szerint nem nagyon akarta beadni a derekét és olyan hírek is keringtek, hogy csak akkor vállalja el a szerepet, ha a szerződésében garantálják neki két újabb Indiana Jones film elkészítését a közeljövőben. Úgy látszik, megadták neki, amit kért, hiszen ő is Londonban van.

Végül Carrie Fisher sem bírta kihagyni a dolgot, annak ellenére, hogy róla már korábban kiderült, hogy ebben az időpontban Londonban tartózkodik majd a forgatás miatt. Ő a Twitteren keresztül közölte: 'A kutyámat Londonban látták, de nélkülem. Vajon kit látogatott meg? Áruljátok el nekem, ha van bármilyen nyomotok!' 

Ezzel a Star Wars VII eddig biztosra vehető szereplőinek listája végre kibővül Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill nevével, mellettük Peter Mayhew, vagyis Chewbacca és R2D2 lesz benne biztosan a filmben, de Adam Driver neve is felmerült már, mint a lehetséges főgonosz. Hivatalos bejelentésre vasárnap számíthatunk, hiszen akkor lesz május 4, vagyis a hivatalos Star Wars nap, ennél stílusosabban pedig nem lehetne a rajongók tudtára adni az információkat.

Star Wars VII. - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon