asdf

Bunkó riporter akasztotta ki Robert Downey Jr.-t

Javában zajlik a legújabb Bosszúállók bemutatóinak világ körüli promója, ahol a filmben szereplők is mosolyogva vonulnak végig a vörös szőnyegen. Fotózkodnak, és boldogan adnak aláírást a rajongóknak, a sajtó képviselőinek pedig szívesen nyilatkoznak, a FILMRŐL!
Ám a Channel 4 riportere átlépte a határt és a film helyett Downey magánéletének kényes területeit próbálta feszegetni, amelyről érthető módon nem szívesen beszél. A Tony Stark-ot megtestesítő színész egy darabig tűrte a kínos helyzetet. Mr. Downey-nál, akkor szakadt el a cérna, amikor a brit riporter olyan témákat hozott fel, amire nem büszke (alkohol-, és a drogproblémák), így hát csak lazán felállt és otthagyta a stábot.
news-robert-downey
Krishnan Guru-Murthy már nem először borított ki valakit, legutóbb Quentin Tarantino-t hozta ki a sodrából, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal reagálta le az esetet. A csatorna biztos jó sokáig elfelejtheti, hogy Vasemberrel készítsen interjút. Úgy tűnik, a riporter nem tudja milyen az, ha Vasember bepöccen és simán neki megy Hulk-nak is. És, íme a videó: (kb. 4 és fél perctől kezd feszengőssé válni a helyzet). Szerintetek is bunkóság volt nem a filmről kérdezni Robert Downey Jr.-t?

Bosszúállók: Ultron kora/Avengers: Age of Ultron - Hazai bemutató 2015. május 7.

Megosztás facebookon