asdf

Ezek voltak a Comic-Con 2. napjának Top hírei

Szinte még csak most kezdődött el, de már el is érkeztünk az idei Comic-Con fesztivál félidejéhez. A tegnapi nap folyamán is rengeteg újdonsággal gazdagodtunk. Például érkezett egy portré a Batman vs. Superman produkcióhoz; újabb két darabot kaptunk a Bosszúállók 2 koncept puzzle-höz; Daniel Radcliffe szarvat növesztett, sőt még egy bérgyilkos is fegyvert rántott.

A megtört „Bőregér” szomorú portréja

Annak ellenére, hogy igyekeztek elhitetni velünk, hogy nem sok mindenre számíthatunk idén a forgatás alatt álló szuperprodukcióból, a Batman vs. Superman-ből, nyilvánosságra hozták a Denevérember jelmezének egy részét, sőt még egy hivatalos portrét is „festettek” a bűntől és az erőszaktól megcsömörlött Bruce Wayne-ről.

batmanruha_comic_con_osszefoglalo

Újabb koncept plakátokat kapott a Bosszúállók: Ultron kora

Vasember és Skarlát Boszorkány karakterposzterei után befutott Amerika Kapitány és a Fekete Özvegy is. Utóbbié azért érdekesebb, mert rejtett utalások vannak rajta a soron következő szereplőkre vonatkozóan!

bosszuallok2_comic_con_osszefoglalo

Daniel Radcliffe-et felszarvazták!

Bár a cím erősen bulvár hírre hajaz, ezúttal csak arról van szó, hogy plakátot kapott a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájában frissen „diplomázott” színész második horror filmes próbálkozása, a Horns-t!

comic_con_hors_osszefoglalo

Bérgyilkos rendezett jelenetet a fesztiválon

Szerencsére csak képeken! A hivatalos banner után szinte azonnal nyilvánosságra hoztak két jelenetfotót a készülő Hitman: Agent 47 c. filmből. Ezek alapján azt tudom mondani, hogy Rupert Friend jó választás volt a szerepre, de mélyrehatóbb következtetéseket csak az első előzetes megtekintése után érdemes és szabad levonni.

hitman_comic_con_osszefoglalo

Megosztás facebookon