asdf

Comic-Con: Portrét állt Bruce Wayne

Annak ellenére, hogy a Warner Brothers hangsúlyozta, hogy az idei Comic-Conon nem kap túl nagy figyelmet a készülő Batman vs. Superman produkció, egyre-másra látnak napvilágot az újabb és újabb exkluzív anyagok a filmből. A tegnapi „Batfleck” jelmez részleges bemutatója után, most egy közeli portrét „festettek” a megtört Bruce Wayne-ről.

A magam részéről eddig sem törtem pálcát Ben Affleck felett. Miért tettem volna? Egyrészt könyvet sem borító alapján ítélünk, másrészt pedig rengeteg olyan példát lehetne hozni Heath Ledger Jokerétől egészen Jennifer Lawrence Katniss Everdeenéig, amikor a rajongói ellenállása, lázongása egy meghökkentőbb casting döntés után feleslegesnek bizonyult. Ezt érzem Ben Affleck esetében is, aki amellett, hogy egyáltalán nem rossz színész, nagy rajongója a halhatatlan képregény karakternek. És ha ez a két összetevő találkozik, akkor abból biztos nem fog ehetetlen moslék kisülni.

_batman_benaffleck_portre_comic_con

Ami a fotót illeti: az eddig látottak alapján Zack Snyder Batman karaktere leginkább Batman: A sötét lovag visszatér c. animációs mesében megismert megtört és kiábrándult Denevérember jelleméhez fog hasonlítani, aminek kimondottan örülök.

Ha még ezek után is aggódnátok „Batfleck” miatt, tudok még egy érvet, ami a Tolvajok városának rendezője mellett szól: egyszerűen képtelenség, hogy rosszabb legyen a colgate mosolyú George Clooney-nál, aki bár remek színész, mégsem illett hozzá a bőregér szerepe. Így ha Michael Keaton és Christian Bale szintjét nem is tudja hozni, legalább a dobogó harmadik fokát könnyűszerrel megszerezheti.

Batman és Superman ellenállhatatlan kettőse 2016. május 6-án érkezik a mozikba.

Megosztás facebookon