asdf

Comic-Con: Két új darabbal bővült a Bosszúállók-koncept mozaikja

Ahogyan az várható volt, Skarlát Boszorkány és Vasember után újabb szuperhősök kaptak saját koncept posztereket. Lassan, de biztosan összeáll a teljes mezőny!

Ezúttal két oszlopos tag, Amerika Kapitány és Fekete Özvegy kapta meg a saját karakterplakátját. Egyáltalán nem meglepő, hogy párban érkeztek, hiszen a két karakternek sikerült eléggé közel kerülniük egymáshoz a pajzsos szuperhős második önálló kalandjában.

Amellett, hogy remekül néznek ki ezek a koncept plakátok, eléggé beszédesek is. Nézzük csak meg Amerika Kapitányét: vélhetően a filmben is rengeteg, Ultron által irányított szuperrobottal kell majd a földön és levegőben is egyaránt harcolniuk. Elnézve a posztert, nem lesz egyszerű dolguk.

avengers_age_of_oltron_2_amerika_kapitany_comic_con

Fekete Özvegy plakátja ezen kívül alátámasztja azt, amit eddig is tudtam: ezek a poszterek mind-mind egy nagy mozaik apró darabjai. Hulk belógó karjából, Thor villámokat szóró pörölyből és a háttérben Higanyszál „kondenzcsíkjából” arra tudok következni, hogy hamarosan érkezni fog a többi tag koncept plakátja is, amik végül egy egységes csoportképpé fognak összeolvadni.

avengers_age_of_oltron_2_fekete_ozvegy_comic_con

Joss Whedon rendezésében készülő Bosszúállók: Ultron kora a tervek szerint 2015. május 1-én érkezhet a mozikba.

Megosztás facebookon