asdf

Comic-Con: A Vörös Íjász megkapta a „szolgálati zubbonyát”

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően már hónapokkal az Arrow harmadik szezonjának a premierje előtt megcsodálhatjuk Roy Harper (Colton Haynes) uniformisát. És ugyancsak az amerikai magazinnak köszönhetjük azt is, hogy így a nyár már nem csak a kánikula miatt tűnik kínzóan hosszúnak…

Ilyen képek miatt gondolom azt, hogy Marc Guggenheim-ék nagyon tudatosan építik fel    a sorozatukat. Elég csak a főszereplő karakterre, Oliver Queen-re gondolni. Két évad alatt nem csak a jelleme fejlődött sokat, hanem a környezete is. A kezdeti elavult gyártelepi bázisából mára már igazi high-tech „Íjász Barlang” lett. Ugyanezt a lépcsőzetes építkezést „követték el” Colton Haynes-szel is, akinek a karaktere az első két évadban csak az elnyűhetetlen vörös kapucnis pulóverével utalt arra, hogy a jövőben melyik képregényhőssé fog felfejlődni. Kivéve a szezonzáró részt, ahol megkapta az új jelmezének az első elemét, a vörös maszkot. A kép tanulsága szerint a harmadik évadban íjjal és nagyon ízléses, elegáns vörös jelmezben, az Arsenal identitást felvéve csatlakozik Zöld Íjász Starling City „lelkéért” vívott harcába.

a_voros_ijasz_comic_con

Az Arrow-stábja is kint lesz a 2014-es Comic-Conon. Kíváncsian várom az új évaddal kapcsolatos további fejleményeket, nagy bejelentéseket.

Megosztás facebookon