asdf

Comic-Con: Daniel Radcliffe ezúttal nem villámalakú sebhelyet, hanem szarvakat kapott

Az egykori pápaszemes varázsló képtelen szabadulni azoktól a szerepektől, amelyekben valamilyen maradandó testi sérüléssel bír. Ezúttal azonban sokkal súlyosabb, ám egyben praktikusabb elváltozás figyelhető meg a testén: szarvak nőttek ki a fejéből, amik mindenkit igazmondásra kényszerítenek.

A Horns c. horror-ról van szó, amelynek már leközöltük az első biztató előzetést. A történet szerint Daniel Radcliffe játssza Ig Perrish-t, aki a barátnője (Juno Temple) tragikus és brutális halála után az italba és az önpusztításba folytja a bánatát. Egy átdorbézolt éjszaka után arra ébredt, hogy két furcsa ördögszarv nőtt ki a homlokából. A kinövéssel együtt egy különös képességet is gazdagodott: a szarvai révén képes igazmondásra kényszeríteni bárkit, akivel szóba elegyedik. Ezzel végre megkapja a lehetőséget és az erőt arra, hogy bosszút álljón a szerelme gyilkosán.

horns_horror_comic_con

Ha Daniel Radcliffe második horror-filmes próbálkozása is legalább olyan jó lesz, mint amilyen A fekete ruhás nő volt, akkor elégedetten fogok kisétálni a moziból. Érdekesség a filmmel kapcsolatban, hogy a történet Joe Hill könyvén alapul, aki a zseniális Stephen King fia. Ezen felül tovább növeli még a bizakodásomat az is, hogy a rendezői teendőket Alexandre Aja látta el, aki a Magasfeszültség c. filmjével életem egyik legmeghatározóbb horrorélményét okozta.

Az ördögszarvakkal feldíszített Daniel Radcliffe-film, a Horns 2014. október 31-én érkezhet az amerikai mozikba.

Megosztás facebookon