asdf

Comic-Con: Hírek érkeztek Westeros-ról

Hosszú idő után a 2014-es Comic-Conon újra kinyitották Királyvár kapuit a rajongók előtt. Olyannyira, hogy a készítők videós üzenet formájában be is jelentették az új szereplőket játszó színészeket, akik néhány rövid mondatban be is mutatták a karaktereiket. Érdekesen fog alakulni a nagy westeros-i sakkjátszma ötödik mérkőzése is!

A HBO munkatársai a nyári vakáció helyett inkább a csatorna zászlóshajójának számító, emberetlen népszerűségnek és rajongói tömegnek örvendő sorozatuk új évadjának munkálatait készítik elő. Ennek ékes bizonyítéka, hogy lezárult az új szezon casting-szakasza. Az új színészeket exkluzív videóban mutatták be a Comic-Conon összesereglett népes rajongó tábor előtt.

A színészek bemutatásán kívül érkezett még néhány jó hangulatú kép is a törzsgyökeres tagokból álló stábról.

comic_con_tronokharcastab_selfie

 comic_con_tronok_harca_autogramm_8

comic_con_tronok_harca_autogramm_2

comic_con_tronok_harca_autogramm_1

comic_con_tronok_harca_autogramm_3

comic_con_tronok_harca_autogramm_4

comic_con_tronok_harca_autogramm_6

comic_con_tronok_harca_autogramm_7

A Trónok Harca nézése közben hajlamos vagyok úgy belemerülni - köszönhetően a zseniális történetvezetésnek - Westeros világába, hogy időnként el is felejtem azt, hogy ezek a színészek valójában kiváló kapcsolatot ápolnak egymással. És ezzel nagyon jó érzés volt újra szembesülni!

Bónusz: A komoly karakter bemutatón kívül kaptunk egy vicces bakiparádés videót is. Trónok Harca rajongóknak kötelező a megtekintése!

Megosztás facebookon