asdf

Comic-Con: Megérkezett a Földre az amazonok királynője!

A világot ugyan Ben Affleck Batman-jelmeze tartja „sakkban”, azért azt sem szabad elfelejteni, hogy rajta kívül bőven fog még szuperhős – Cyborg, talán Aquaman - szaladgálni a filmben. Ezúttal az Igazság Ligája egyik legfontosabb alaptagjáról, Wonder Woman-ről kaptunk végre egy karakterplakátot!

Gal Gadot-nak és Ben Affleck-nek bizonyára bőven akadhatott közös témája a Batman v Superman forgatásán, ugyanis mindkét színész nagyon erős rajongói kereszttűzben találta magát a szerepével kapcsolatban. Ben Affleck-et nem találták elég jó színésznek ahhoz, hogy hitelesen eljátszhassa a „bőregeret”, Gal Gadot-ot pedig a vékonyka, törékeny testalkata és a nem túl nagy mellbősége miatt bántották a rajongók. A róla készült karakterképpel nem is adhattak volna frappánsabb választ a fanyalgóknak.

comic_con_batman_v_superman_wonder_woman

A karakterplakáttal kapcsolatban arra is figyeltek, hogy a hangulata erőteljesen megidézze a figura erőteljes jellemét. Wonder Woman-ről tudni kell, hogy a harcos amazonok királynője, és az ebből fakadó nőies vadsága nagyon szépen átlengi a képet.

Ezen felül a Warner Brothers-paneljánál összeverődött rajongók előtt levetítettek egy rövid teasert is a filmből. Bár jó minőségben még nem került fel a videó, azért néhány képet sikerült szerezni belőle.

comic_con_batmanvssuperman-teaser

Hangulatjelentés a Batman v Superman-paneljáról: Habár Ben Affleck végletekig profi és komoly színész, azért egy-egy ilyen nagy rendezvény miliője még őt is teljesen el tudja varázsolni. A képek tanulsága szerint nagyon megélte a pillanatot!

comic_con_batman_v_superman_ stab

A Wonder Woman-nel kiegészült csapat 2016. május 6-án érkezik a mozikba.

Megosztás facebookon