asdf

Comic-Con: A Zöld Íjász: Ra's al Ghul felemelkedése!

Oliver Queen-nek alaposan fel kell készülnie az Árnyak Ligájának érkezésére, mert ha egyszer Ra's al Ghul megérkezik Starling City-be, akkor ott elszabadul a pokol!

A Comic-Conon az Arrow készítői végre bejelentették a harmadik évad nemezisét, aki a DC-univerzum egyik leghalálosabb karaktere, Ra's al Ghul lesz! A kegyetlen figura már a második évadban Sarah miatt szóba került, akit a szigetről való elszabadulása után „besoroztak” az elvakult eszméket és tanokat követő szélsőséges csoportba, az Árnyak ligájába. Miután úgy döntött, hogy visszatér Starling City-be, a szektavezetője előbb a jól képzett gyilkosait, majd a saját lányát küldte el érte. Azt is mondhatnám, hogy ezzel a szállal diszkréten megágyaztak a karakternek.

Természetesen, hogy ne bírjuk kivárni a szezonpremiert, a készítők egy pokolian hangulatos „prezentációt” is hoztak az új ellenségről, akit ugyan teljesen nem fedtek fel előttünk, de a sejtelmes, árnyékba burkolózó jelenetek is bőven elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy a folyatatás hiányában elvonási tüneteink legyenek.

A Zöld Íjásznak ezúttal nagy szüksége lesz Arsenal és Fekete Kanári segítségére, ha meg akarja menteni a városát Ra's al Ghul sötét és véres árnyékától.

Hangulatjelentés az Arrow-paneljáról: Az Arrow színészi stábja élen jár abban, hogy a rendezvényen töltött izgalmas percekről képek formájában beszámoljon a rajongóknak. Személyes kedvencem az „Íjászok találkozója”, amelyen Zöld Íjász, Malcolm Merlyn (Sötét Íjász - 1. évad főellensége) és Legolas szerepel együtt. Zseniális!

comic_con_arrow_stab_3.evad_0

comic_con_arrow_stab_3.evad_1

comic_con_arrow_stab_3.evad_2

comic_con_arrow_stab_3.evad_3

comic_con_arrow_stab_3.evad_4

comic_con_arrow_stab_3.evad_5

Megosztás facebookon