asdf

Első képek A zöld íjász harmadik szezonjából

Sajnos még nem egy jelenetképet kaptunk, csak pár fotót a sorozat forgatókönyvének címoldaláról és Stephen Amell-ről, aki a főszerepet alakítja a The CW szériájában. Úgy tűnik, hogy egyre nagyobb divat lesz a „script-selfie”, mert a közelmúltban hasonlóval Bryan Singer is meglepte a rajongóit.

Kezdjük a forgatókönyvvel. Természetesen a lényegi részt nem árulta el, csak annyit lehetet leszűrni belőle, hogy az évadnyitó a The Calm címet viseli és az egyik vezető író/producer Greg Berlanti jegyzi a sztoriját. A szemfülesebbek a képen még az első csapó leütésének dátumát is kiszúrhatták.

arrow_forgatokonyv

És ha már szóba került a csapó: az Arrow hivatalos facebook oldala közétette is a képet, amivel egyszer s mindenkorra megnyugtatott minden rajongót: megkezdődtek az új évad hivatalos munkálatai.

arrow_csapo

Végezetül még maga a sorozat címszereplője, Stephen Amell is gondolt a rajongókra, aki egyébként aktívan tartja is velük a kapcsolatot. Közzé tett egy képet, ami bizonyára sminkszobában készülhetett. A fotó arról árulkodik, hogy egy nagyon koszos jelenetben kellett Zöld Íjászként helytállnia.

arrow_szinesz

A zöld íjász (Arrow) harmadik szezonjának premierjét 2014. október 8.-ra tűzte ki a csatorna.

Megosztás facebookon