asdf

Zöld Íjász nem fog szerepelni a Batman vs. Superman filmben

  • Szerző: Medve Pál
A zöld csuklyás törvényen kívüli igazságosztó nyilvános Twitter és Facebook oldalán közzétette, hogy nem lesz benne a 2016-os Batman vs. Superman szuperhős kavalkádjában. A rajongók szívesen látták volna Stephen Amell-t az Acélember és Denevérember közös hősi eposzában, azonban sokak bánatára ez nem valósul meg.

A sok-sok pletyka mellett végre kapunk hiteles információkat Zack Snyder DC univerzumáról. Elméletben ha a képregényhez teljesen hű marad az Igazság Ligája, akkor szerepelni kell egy Zöld Íjásznak a filmes adaptációkban. Stephen Amell nyilatkozata csak annyiban biztos, hogy a Batman vs. Superman-ben nem fog szerepelni, az nincs kizárva hogy a folytatás Justice League moziban látható lesz. Karaktere megjelenése nagyban függ az amerikai CW csatornán futó Arrow sorozat sikereitől, ami szintén igaz az idén startoló The Flash-re is. A továbbiakban a Warner egyelőre nem szeretne párhuzamot vonni a televíziós és a mozis produkciók között.

ustv-arrow-s02-e21-2

További pletykák és hírek alapján a stúdió kisebb, kevésbé ismert neveket hozna a Batman és Superman kalandjaiba. A kiszivárgott információk alapján a Jesse Eisenberg által megformált Lex Luthor új gonosz csatlósokkal erősítheti az ellenség oldalát. Azt már tudjuk, hogy az Igazság Ligája lassan összeáll a 2016-os moziban, ugyanis a két címszereplő mellett Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher) és Aquaman (Jason Mamoa) is szerepelni fog. A DC képregény univerzum Igazság Ligájának felvezető Batman vs. Superman: Az igazság hajnala 2016. május 3-án kerül a mozikba.   

Megosztás facebookon