asdf

A Trónok Harca sztárja inkább antihőst játszana a Batman vs. Superman-ben

  • Szerző: Medve Pál
Khal Drogo, aza Jason Mamoa a Trónok harca közkedvelt vadembere játszhatja a 2016-os Batman vs. Superman film Aquaman-jét. Az elmúlt hetek pletykái hozták szóba Atlantisz császárának szerepével, azonban a napokban egy kiszivárgott hír alapján inkább egy ellenséges karaktert alakítana.

Ahogyan a Trónok harcában is Mamoa az erőszakosabb, negatív jellemű karaktereket kedveli. Mióta a Batman vs. Superman IMDB színészek oldalán Aquamanként van jelölve, azóta az újságírók folyamatos kérdésekkel bombázzák dothraki barbárt. A több hetes zaklatás és hallgatás után végre kiszivárgott egy hangyányi információ. A múlt héten az oaklandi Evolution Expo-n beszélgetett a rajongókkal. Interjújában elmondta, hogy imádná, ha egy antihőst játszhatna, például a DC univerzum csillagközi űrcowboyát, Lobo-t. Zárójelben még azt is hozzátette, hogy nagy móka lenne egy Hulk szerepet is eljátszani.

Sokkal inkább ellenséges karakternek érzi magát, mint életeket mentő szuperhősnek. Érdekes feltevések, ugyanis a Warner továbbra is hallgat a hős karaktereiről, valószínűleg a július végén megrendezett Comic Con-on tudhatunk meg bővebb információkat Ben Affleck denevéremberéről, Wonder Woman-ről és természetesen Aquaman-ről is. Elképzelhető, hogy újabb szuperhős mellékszereplőket írnak bele a történetbe (Zöld Lámpás), amivel már szinte teljes is lehet a DC ütőkártyája, az Igazság ligája. A Warnernek létfontosságú minél több ikonikus hőst összehoznia, hogy lépést tudjon tartani a szuperhős filmek piacán a Marvel-lel.

jason-momoa-wallpaper-1197338547

Batman vs. Superman: Dawn of Justice – Bemutató: 2016. május 6.

Megosztás facebookon