asdf

Polgárpukkasztás: Henry Cavill a Batman vs. Supermanben

  • Szerző: Medve Pál
A DC sem bírja kihagyni a folyamatos promótálást, a Marvel példájára napi rendszerességgel szivárogtatja az információkat a 2016-ban (!) megjelenő Batman vs. Supermanről. Újabb marketing adagunkban Henry Cavill-t csodálhatjuk meg Supermanként.

Szenzáció és pénzhajhász filmstúdiók képesek napi szinten reklámozni a 2 év múlva bemutatásra kerülő projektjeiket. A július végi Comic-Con képregény találkozón mindenki igényeit kielégítette a Warner; megkaptuk az első "semmit mondó" Acélember vs. Sötét Lovag teaser előzetest, desszertként pedig Gal Gadot szexi Wonder Woman-jét. Az álomgyár "businessmanjei" csak a biztos sikerre hajtanak az állandó reklámozásukkal, azonban lassan kezdenek átesni a ló túloldalára. A túlzott, jelentéktelen fogatási képek és videók díszletekről és egy-egy mellékszereplőről, már inkább érdektelenségbe fullasztja a mozi körüli hype-ot. Ez nem csak a DC és a Warner stúdiójára igaz, a Marvel és egyéb blocbuster kolosszusok (Transformers, Tini Nindzsa Teknőcök) is előszeretettel pörgetik a napi szenzációhajhász híreket.

BvgRVCgCUAEaAuw

Ma egy rendkívül "sokkoló" Acélember képet kaptunk, ahol Hanry Cavill - a hőst megformáló színész - jelenetfelvételhez készülődik segédjeivel. Múlt héten Ben Affleck Bruce Wayne-jéről kaptuk a képeket, amint civil ruhában akciózik, most Supermanből is kellett mutatni valamit, nehogy véletlenül elfelejtsük a mozit, mert messze van még a 2016-os márciusi premier

tumblr_m7wu33Adi51qko4x4o1_500
A srácok is meglepődtek, amikor meglátták az új képet...

Megosztás facebookon