asdf

Újabb videók a Batman vs. Superman forgatásáról

  • Szerző: Medve Pál
Detroitban forr a levegő. A forgatás körül settenkedő paparazzik, lesifotósok vagy civilek folyamatosan szállítják nekünk az újabb jelenetképeket. Nemcsak a lakosság kémkedik a szuperhős mozi után, hanem a helyi televízió is rendszeresen követi a "metropolisi" eseményeket.

A detroiti lakosság nem unatkozhat, ha napi rendszerességgel követik, fotózzák és videózzák a Batman vs. Superman: Igazság hajnala forgatási munkálatait. Zack Snyder és a Warner Bros. stúdiója kaotikussá varázsolta a volt ipari város kihalt utcáit, hogy a monumentális hősöknek legyen helye egy kis zúzáshoz. A napokban képeket, videós anyagot láthattunk, most egy autósüldözés rögzítését csodálhatjuk meg a magasból. A Comic-Con és a töménytelen helyszínkép után már kezd kicsit érdektelenné válni a film körüli hype, a stúdió fejesei is úgy gondolhatják, hogy elég a napi rendszerességgel érkező fotókból.

Eredetileg 2016. május 6-án került volna mozikba a film, de már 2016. március 25-én lesz látható Batman és Superman közös filmje.

A sokkolóan izgalmas videó mellé kaptunk egy twitter képet is, amin nagy valószínűséggel Thomas Wayne - Bruce Wayne/Batman édesapja - pózol.

Megosztás facebookon