asdf

Zack Snyder a Batman vs. Superman-ről nyilatkozott

  • Szerző: P. Kristóf
Bár még el sem kezdődött a film forgatása, máris rengetegen bírálják a Batman vs. Superman című filmet a szereplőválasztások miatt. A 300: A birodalom hajnala sajtókörútján erre reagált Zack Snyder rendező.

A Batman vs. Superman című film a Star Wars hetedik része mellett az egyik legtöbbet vitatott készülő filmes projekt napjainkban. Amióta tavaly augusztusban bejelentették, hogy Ben Affleck kapja Batman szerepét Az acélember folytatásában, azóta állandó a rágalmazás a produkció kapcsán, melyet Gal Gadot és Jesse Eisenberg bevonása csak tovább mélyített azóta. Erről és a megvalósítandó ötleteiről mesélt Zack Snyder rendező a 300: A birodalom hajnala sajtókörútján adott interjújában.

Zack Synder

"Kétféleképpen lehet róla gondolkodni. Mi ismerjük a rendelkezésünkre álló anyagot. A rajongók sajnos egyelőre még viszont nem. Tehát aszerint választjuk ki a szereplőket, hogy mi fog történni a filmben. Reméljük, hogy ez elég eredetiséget és perspektívát ad majd neki, hogy valami nagyon újjal és izgalmassal állhassunk elő. Szerintem Jesse Eisenberg nagyszerű Lex Luthor lesz. Ne felejtsük el, hogy Oscar-díjra jelölték és nem az történt, hogy az egyik haveromat benyomtam a filmbe. Ő a megfelelő ember." - magyarázta meg döntéseit a film rendezője.

Mindezek mellett azt is elárulta, hogy mikor kezdenek forgatni és hogy mennyire örül, hogy ő lehet az a szerencsés, aki először összeereszti a két legnagyobb szuperhőst a vásznon.

"Körülbelül egy hónap múlva kezdődik a forgatás. Rendkívül izgatott vagyok, nagyszerű lesz. Rajongóként ez egy remek lehetőség számomra. Tudjátok, Batman és Superman korábban nem létezett együtt filmen, szóval ez egy érdekes történelmi pillanat. A film fogja Superman és Batman világát és felrázza az egészet. Az acélemberben fel kellett vázolnunk a karakter eredettörténetét, egy mitológiát kellett kiépítenünk, amiben rengeteg munka volt, de imádtuk csinálni. Most viszont már itt vannak a szereplők, akiket csak szabadjára kell engednünk, ami piszok jó móka lesz.

Batman vs. Superman - Bemutató: 2016. május 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon