asdf

Superman és Lois Lane is jeges fürdőt kapott

  • Szerző: Medve Pál
Az internet újabb videós őrülete az Ice Bucket Challenge, ami a Lou Gehrig-betegségben szenvedő emberek számára gyűjt adományt. A DC univerzum ikonikus hősei sem maradhattak ki az adakozásból, az Acélember és "arája" is nyakukba vették a hidegzuhanyt.

Előző cikkünkben már olvashattatok róla, hogy a Marvel stúdió stábja egy jeges kört alkotott rendezőivel és színészeivel. A Galaxis őrzői és a Bosszúállók is kihívták egymást a drasztikusnak látszó feladatban, Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, valamint James Gunn (A galaxis őrzői rendezője) és Chris Pratt (Star-Lord) is teljesítette adakozó kötelességeit, majd vállalta a jeges kihívást. A móka és kacagás mellett egy rendkívül nemes feladatot lát el az ALS kezdeményezése, ugyanis a hollywoodi sztárok amellett, hogy tovább szórakoztatják a rajongóikat, még adakoznak is. Az már más kérdés, hogy a hazai "celebek" és a socialmedia huszárai a jótékonyság kérdését félretéve csak egy magamutogató unaloműzést találtak a kihívásban, mint a hónapokkal ezelőtti Beer Challengeben (korsó sör elfogyasztása húzóra...)

A Detroitban zajló Batman vs. Superman forgatásán Henry Cavill és Amy Adams vette a nyakába a jeges vízzel teli vödröket. Az Acélember nevéhez hűen többszöri repetát is kapott a jeges zuhanyból,  ez szinte elvárás, hogy a gyerkőcök heroikus példaképe tűrje a fagyos megmérettetést. Cavill tetőtől-talpig kriptoniban abszolválta a kihívás, már csak az a kérdés, hogy Ben Affleck is hajlandó lesz-e a feladat teljesítésére teljes denevér maskarában? 

Batman vs. Superman: Dawn of Justice - Bemutató: 2016. március 25.

Megosztás facebookon