asdf

Bruce Wayne már akciózik is a Batman vs. Superman forgatásán

  • Szerző: Medve Pál
Tegnap még csak képeket kaptunk Ben Affleck Batmanjéről, de most a civilruhás szuperhős akcióba lendül a színfalak mögött. A porig rombolt Wayne vállalat sok veszélyt rejt, ezért a Denevéremeber alteregójának is lesz feladata a romok között.

Dübörög a Batman vs. Superman: Igazság hajnala 2016-os blockbuster szuperhős mozi filmre vétele, csattognak a csapók, Mr. Wayne gyereket ment az omladozó metropolisi Wayne épület között. A tegnap felvett szcéna a civil Batman látogatását tárgyalja, amint a kárfelmérés közepette felkap egy életveszélyben lévő kislányt, ezzel is bizonyítva humanoid védelmező attitűdjét. A bűnözés ellen felesküdött szuperképességek nélküli Sötét Lovag potenciális veszélyforrásként tekinthet minden egyes természetfeletti erőre, valamint ő lesz az önmagára veszélyes világ megmentője is. A Warner stúdió Batflackjének háttértörténete és motivációja már lassan kezd kirajzolódni a rajongók előtt, az animációs Dark Knight Returns egészestés rajzfilm kiégett Denevéremberére fog hajazni a rebootolt hős. A hollywoodi blockbusterek karaktereinek elengedhetetlen eszköze a depresszív, kiábrándult hős, úgy tűnik, hogy gyakran megújuló Batmant is elérte ez az új koncepció. A kulisszák mögötti videón jól kivehető, amint Bruce Wayne megment egy kislányt egy omladozó fal elől, és halandókat megszégyenítő kolosszális fizikai erejével arrébb tesz egy leomlott falat. Tudjuk, hogy Batman nem rendelkezik isteni erőkkel, de a látványosan túlerőltetett hősnek muszáj valahogyan felvennie a harcot az Acélemberrel. Cyborg és Wonder Woman szerepeiről egyelőre semmi információ sincs, az ő kulisszák mögötti megjelenésükre még várnunk kell. A Batman vs. Superman: Igazság hajnala 2016. május 6-án kerül a mozikba!   

A Batman vs. Superman: Igazság hajnalát a vadonatúj podcastünkben is kivesézzük, többeközött: Batman maskaráját, Wonder Woman első plakátját és az új teaser előzetest. Első adásunkat IDE kattintva meghallgathatjátok, vagy használhatjátok a SoundCloud letöltési linket.

Megosztás facebookon