asdf

Gal Gadot lesz Csodanő a Batman vs. Supermanben

  • Szerző: P. Kristóf
A színésznőt korábban is biztos befutónak tartották a szerepre, melyre mellette még két másik színésznőt is meghallgattak. Végre nem kell a pletykákra alapoznunk, ugyanis maga a filmet rendező Zack Snyder erősítette meg a hírt.

Gal Gadot izraeli modellt és színésznőt legtöbben a Halálos iramban filmek Gisele-jeként ismerik, most viszont olyan szerepet kapott, ami örökre megváltoztathatja karrierjét. Korábban hírül adtuk, hogy a Batman vs Superman című film rejtélyes női főszerepére három személy is esélyes, név szerint Gadot, Olga Kurylenko és Elodie Young. Akkor viszont még nem lehetett tudni, hogy vajon Csodanőt, vagy Bruce Wayne szerelmét alakíthatja majd a szerencsés. Aztán a Latino Review nevű honlap nyílvánosságra hozta az információt, hogy az izraeli sztár a befutó, de eddig ezt hivatalosan nem erősítették meg. Az általában megbízható forrásban ezúttal sem kellett csalódni, tegnap maga a filmet rendező Zack Synder jelentette be a hírt egy közleményben.

Gal Gadot Csodanő

"Csodanő vitathatatlanul minden idők egyik legerőteljesebb női karaktere és a rajongók kedvence a DC univerzumában. Gal nem csupán lenyűgöző színésznő, de meg van benne az a mágikus erő is, ami tökéletessé teszi a szerepre. Nagyon várjuk, hogy a közönség felfedezhesse Galt az annyira szeretett karakter első mozifilmes megtestesülésében." - árulta el, miért pont rá esett a választásuk.

A Batman vs Superman Az acélember folytatása, melyben ismét visszatér majd Henry Cavill Supermenként, ezúttal azonban a Batmant játszó Ben Affleck-kel néz majd szembe. Rajtuk kívül feltűnik majd még Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane és most már Gald Gadot is. A filmet Zack Snyder rendezi és 2015. július 17-én érkezik majd a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon