asdf

Christian Bale Ben Affleck Batman szerepéről nyilatkozott

  • Szerző: P. Kristóf
Christian Bale, A sötét lovag-trilógia főszereplője Ben Affleck Batman szerepéről és a beteg kisfiú kedvéért Gotham City-vé változó San Francisco-ról nyilatkozott.

Múlt héten az év egyik legszívmelengetőbb eseményének lehettünk szemtanúi, amikor a Make-A-Wish nevű alapítvány Gotham City-vé változtatta San Francisco-t, hogy teljesítse egy ötéves leukémiás kisfiú kívánságát. A gyermek Batkid, vagyis Denevérkölyök szerepében megmentette a várost a gonosztevőktől, melyben összesen 13.500 önkéntes statiszta segédkezett. Christain Bale, aki legutoljára öltötte magára Batman jelmezét, erről és Ben Affleck szerepéről nyilatkozott az Acces Hollywood-nak adott interjújában.

Bale Batman

"Szerintem ez csodálatos. Hatalmas nap ez a kissrácnak. A Make-A-Wish és San Francisco elképesztő dolgot hajtott végre, hogy ezt megszervezték. Csak a kis krapek szívében uralkodó örömre tudsz gondolni, amikor látod Batkid jelmezében rohangálni. Ráadásul olyan emberként, aki eljátszotta ezt a karaktert, nagyszerű látni, hogy Batman sokkal több, mint bármilyen másik személy, film, képregény, vagy tévésorozat."

Amikor Ben Affleckről kérdezték, az amerikai színész ennyit mondott: "A legjobbakat kívánom neki. Nagyon tapasztalt színész és filmkészítő, aki a saját módján fogja ezt megcsinálni. A mi közös dolgaink véget értek, mi mindig mondtuk, hogy befejeztük, tovább kell adni a szerepet más színészeknek, ahogy ő is tovább fogja adni."

Bale mellett a karaktert legközelebb megjelenítő Ben Affleck is elismerte Batkid-et, ezt az üzenetet tette közzé Twitter oldalán: "Batkid a valaha volt legjobb Batman."

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon