asdf

Zack Snyder meglepte a Batman vs. Superman rajongókat

Íme az első kép Aquaman-ről, akit Jason Momoa testesít majd meg. A 2016-ban érkező Batman vs. Superman: Dawn of Justice című film rendezője, Zack Snyder váratlanul lepte meg a rajongókat twitter csatornáján ezzel az első hivatalos fotóval.
Zack Snyder váratlan pillanatban, ezzel a szöveggel twittelte ki a képet: "There is only one true King”, azaz "Csak egy igazi Király létezik.”
Aquaman
A poszteren a "Unite the Seven” szöveg szabad fordításban annyit tesz, hogy "Egyesül a Hét”. Talán az első Igazság Ligájának tagjaira utal? Jason Momoa-val jövőre érkezik a Batman vs. Superman: Dawn of Justice, majd a 2017-ben érkező első Justice League filmben is láthatjuk a Trónok harca sztárját, ezt követi majd 2018-ban önálló Aquaman filmje. Korábban a színész így próbálta elhesegetni a pletykát, hogy ő fogja eljátszani Aquaman-t: "Tudom, Aquaman! Nem is hasonlíthatnék kevésbé Aquaman-re, tudjátok, a szőke haj… Nem is tudom, hogy ez honnan jött egyáltalán, így akár lehetnék…ühmm…Robin, vagy valaki hasonló. Kiből pattant ez ki? Néztem a netet és… Én, mint Aquaman? Egy fickó, aki… ahogy láttam, úgy néz ki, mint Lobo…”
momoa__span
Végül úgy tűnik, hogy a szőke tincsek gyenge kifogásnak bizonyultak, és a színész haját és a szakállát is szőkére festették. Zack Snyder bejelentése igencsak megosztotta a közvéleményt. Vannak, akik a karakter lejáratásnak tartották a Momoa féle Aquaman ábrázolást, de persze voltak olyanok is, akik odáig voltak. Szerintünk jól áll neki. Az Atlantiszi király szerepéről hiába vitáznak a rajongók, hiszen ez Batman és Superman filmje. Még Batman sem kapja meg az álomházat, de legalább a Batmobil nagyon menő lesz, szóval igen csekély szerepben tűnnek fel a további hősök, így pl. Aquaman is:

"Aquaman szinte alig van jelen a filmben… Látható egyszer Lex Luthor-nál egy, a meta-humánokról készült felmérésben (valószínűleg valami kijelzőn, valami korábbi felvételen), meg még a film leges legvégén, amikor Batman felkeresi és megkéri, hogy csatlakozzon az Igazság Ligájához.” - közölte a badassdigest.com. Hát ez mondhatni cameo kategóriát merít ki, de ami még izgisebb, hogy Batman hívja össze Igazság Ligáját?!

Batman vs. Superman: Az igazság hajnala - Bemutató: 2016. május 6.

Megosztás facebookon