asdf

Ben Affleck lesz az új Batman

  • Szerző: P. Kristóf
Hosszú találgatások után ma a Warner Bros. végre bejelentette, hogy a Batman vs. Superman munkacímet kapó projektben Ben Affleck alakítja majd a Denevérembert.

A Christopher Nolan féle Sötét lovag-trilógia főhőse, Christian Bale 50 millió dollárért sem vállalta el, hogy újra Gotham City hős védelmezőjének bőrébe bújjon. Ezért kezdődtek meg a tárgyalások különböző hollywood-i sztárokkal, felröppent például Orlando Bloom, vagy Josh Brolin neve is.

Ma a Warner Bros. Studió végre bejelentette, hogy a korábbiaknál kicsit idősebbnek szánt karaktert Ben Affleck fogja alakítani, akinek nem idegen a szuperhős jelmez, ugyanis 2003-ban már eljátszotta Daredevil-t, a vak igazságosztót. Az amerikai színész ezzel olyan elődök közé áll be, mint Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale.

A következő mozi azért is egyedülálló, mert a korábbiakkal ellentétben nem önálló filmet kap a hős, hanem a DC Comics másik legendás figurájával, Supermannel karöltve küzd majd meg a gonosztevőkkel. A Batman vs. Superman munkacímet kapó projekt az idén bemutatott Acélember folytatása lesz, így a kryptoni születésű, Clark Kent álnéven élő képregényfigurát ismét Henry Cavill fogja eljátszani.

A gigászi összecsapást Zack Snyder rendezi majd és a Sötét lovagon és az Acélemberen is dolgozó David S. Goyer és a rendező írják hozzá a forgatókönyvet. A bemutató dátumát 2015. július 17-re tették és Cavill mellett visszatérnek majd az Acélember főbb karakterei is, mint például Amy Adams, Laurence Fishburne, vagy Diane Lane. 

 

Megosztás facebookon