asdf

Az eddigi legszokatlanabb Lex Luthor

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: IC Press
Zack Snyder Batman vs. Superman című filmje már most a rendhagyó szereposztásáról híres, Ben Affleck után most Jesse Eisenberg-gel sokkolta a rajongókat.

A Warner Bros éppen nemrégiben jelentette be, hogy 2016-ra tolja szuperprodukciója, az egyelőre cím nélküli, Batman + Superman film bemutatóját. De hogy az előkészületek továbbra is gőzerővel folynak, azt bizonyítja, hogy közzétették a szereposztás két kulcsfigurájának nevét. Zack Snyder rendezésében két Oscar-díjas színész: Jesse Eisenberg és Jeremy Irons is szerepet kap. Már azt is tudni lehet, hogy a nem éppen klasszikus szuperhős-alkatú Jesse Eisenberg Lex Luthort, Jeremy Irons pedig Alfrédot alakíthatja majd.

JesseE

– 1940-es bemutatkozása óta Lex Luthor talán a legintelligensebb, legismertebb ellenfele Supermannek – vélte a film rendezője. – Mégsem olyan, mint a sztereotipikus „főgonosz”. Bonyolult, okos figura, érdekes alak, azon kevés halandók egyike, aki eséllyel száll szembe Supermannel. Jesse biztos úgy fogja játszani, hogy ezt el is higgyük neki. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon