asdf

Batman vs. Superman - Újabb szerepek találtak gazdára

Bréking! Hivatalos közleményben tudatta a Warner Bros., hogy megvannak Lex Luthor és Alfred Pennyworth szerepére is a kiválasztottak.

Lex Luthort a Szemfényvesztők sztárja, Jesse Eisenberg , Alfredot pedig Jeremy Irons fogja alakítani! Micsoda váratlan fordulat?!

 eisenberg-alfred-irons-luthor-story

Számtalan találgatás látott napvilágot a fent említett karakterek kapcsán. Szóba került Bryan Cranston és Joaquin Phoenix is a szerepkre. Viszont előbbit túl idősnek tartották a szerepre, utóbbi pedig presztízskérdést csinált volna a dologból. Nem meglepő, hogy egy teljesen váratlan szereposztással sokkolja a közönséget a WB.

Zack Snyder rendező így nyilatkozott Lex Luthor karakteréről: „Lex Luthor talán a legismertebb ellensége Supermannek. Ami a legnagyszerűbb az ő karakterében az az, hogy ő a sztereotipikus gonosz karakterek fölött áll. Ő egy összetett, szofisztikált figura, akinek az intelligenciája és hatalmi pozíciója teszi lehetővé, hogy nagyjából egyenlő ellenfele lehessen Supermannek. Jesse-vel a szerepben lehetőségünk van érdekes új irányokba elvinni, bemutatni máshogyan a karaktert.”

„Alfredet mindenki úgy ismeri, mint Bruce Wayne legmegbízhatóbb barátját, mentorát, és védelmezőjét, egyfajta pótapa számára. Ő egy nagyon lényeges eleme annak az útnak, ami során Bruce Wayne Batmanné válik. Megtiszteltetés egy ilyen tapasztalt, és tehetséges színészt a stábban tudni, mint amilyen Jeremy.” – mondta a rendező a szerepről.

A Batman vs. Superman 2016 májusában érkezik, főbb szerepekben Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Gal Gadot, Diane Lane, Laurence Fishburne.

 Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

 

Megosztás facebookon