asdf

Cyborg is szerepel majd a Batman vs. Superman-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Batman vs. Superman című produkció valóban az Igazság Ligája mozifilmet készíti majd elő, hiszen Az acélember második részében Batman és Csodanő után Cyborg is szerepelni fog.

Tavaly decemberben merült föl először a lehetősége annak, hogy Cyborg is benne lesz a filmben, amikor Henry Cavill Az acélember első részének Blu-Ray kiadásának kapcsán adott interjújában azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretné, ha a karakter szerepet kapna a folytatásban. Aztán februárban jelentek meg az első pletykák, melyek szerint valóban feltűnne a filmben, az akkori hírek Michael B. Jordan nevét hozták összefüggésbe vele, még mielőtt hivatalosan bejelentették volna, hogy a Fantasztikus Négyes tagja lesz a legújabb feldolgozásban.

cyborg

Most végre pontot tehetünk a találgatások végére, ugyanis végre kiderült, hogy Cyborg valóban benne lesz a filmben, mégpedig Ray Fisher Broadway színész alakíthatja majd, aki korábban a Star Wars VII.  egyik Jedi tanoncának szerepére is esélyes volt. A hírek szerint a Batman vs. Superman-ben még csak rövid ideig lesz látható, de az Igazság Ligája filmhez vezető további alkotásokban már nagyobb teret kap majd. 

Cyborg egy félig ember, félig robot szuperhős, aki a S.T.A.R. Labs egyik kísérletekor történő robbanásban sérült meg, de a különleges technológiai fejlesztéseknek köszönhetően spéci gépekkel és fegyverekkel pótolták sérült testrészeit, szóval egyfajta intelligens Robotzsaru.

Ray Fisher mellett a Zack Snyder által rendezett folytatásban feltűnik majd még Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Csodanő), Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred), valamit eddig ismeretlen szerepekben Holly Hunter, Callan Mulvey és Tao Okamoto is. 

Batman vs. Superman - Bemutató: 2016. május 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon