asdf

A Trónok harca sztárja a Batman vs. Supermanben

  • Szerző: P. Kristóf
A Hollywood Reporter értesülései szerint a Trónok harca című sorozat sztárja, Jason Momoa jelenleg a Batman vs Superman egyik szerepéről tárgyal a készítőkkel.

A hawaii születésű amerikai színész először a Baywatch utolsó két évadában tűnt fel, majd a Csillagkapu: Atlantiszban is szerepet kapott, de az igazi áttörést az HBO Trónok harca című sorozata hozta el számára, ahol a kegyetlen hadvezért, Khal Drogo-t alakította. Ezt követően kapta meg a Conan, a barbár remakejének címszerepét, mely kísértetiesen hasonlított az előző figurájához. 

Jason Momoa részvételét a filmben egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg, ahogy azt sem lehet tudni, kit játszana a történetben. A pletykák szerint azonban Superman egyik legnagyobb ellenségét, a kriptoni gyilkológép Doomsdayt alakíthatja majd, míg mások szerint a Marsbéli Vadászt, J'onn J'onzz-t fogja életre kelteni, az alakváltó és gondolatolvasó űrlényt, aki az Igazság Ligájának oszlopos tagja volt. 

Jason Momoa

Mindkét elképzelés mellett szólnak érvek, Doomsday neve például a nemsokára megjelenő Az acélember Blu-Ray kiadásában lett elrejtve, ez indította el a találgatásokat, míg J'onzz azért lenne kézenfekvő, mert Superman, Batman és Csodanő már hivatalosan is meg lett erősítve, a Villám feltűnése is felmerült már, így az egyelőre Batman vs Supermanként emlegetett produkció akár a régóta ígért Igazság Ligája mozifilmet is felvezetheti.

Akárhogyis lesz, mi óriási kíváncsisággal várjuk az újabbnál újabb híreket a filmmel kapcsolatban, amelyre sajnos még 2015. július 17-ig várni kell.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon