asdf

Acélember ázottan is tökéletesen pózol

  • Szerző: Medve Pál
Közeledik a Comic-Con, így egyre jobban forr a levegő az új Batman vs Superman film körül. A Warner új promójában Clark Kent civil és Acélember öltözetét láthatjuk nagy felbontásban.

A múlt heti forgatási kép mellé most kaptunk egy esőáztatta Supermant is. Kosztümje látványos változáson egyenlőre még nem esett át, azonban a civil ruhás piktúráján a rajongóknak feltűnhet az ikonikus Clark Kent vastagkeretes szemüveg hiánya. Kíváncsian várom, hogyan oldják meg a maszk nélküli hős alteregójának titkos identitását, mert egyenlőre a külső megjelenés erősen megegyező. A bővebb információkért már nem kell sokat várni, ugyanis július végén megrendezik a Comic-Con fesztivált, ahol a Warner erős kampánnyal várja majd a DC képregényhősök szerelmeseit.

 movies-henry-cavill-batman-v-superman-dawn-of-justice-hi-res

WZSJT3K

A Batman vs Superman: Igazság hajnala 2016-os debütálása közelebb kalauzol minket a DC képregény univerzum ikonikus Igazság Ligájához. A 2016. május 6-án érkező szuperhős mozi forgatása már hetekkel ezelőtt megkezdődött Detroitban. A film, a tavalyi Acélember rendezőjének folytatásában készül, amit a Warner megbízott szuperhős forgatókönyvírója David S. Goyer jegyez. Ben Affleck Denevérembere, Henry Cavill Acélemberével karöltve szolgáltatja az igazságot Jesse Eisenber formálta Lex Luthor ellen. Az Acélemberből visszatér Lois Lane (Amy Adams) és Perry White (Laurence Fishburne) is.  

Batman vs. Superman: Dawn of Justice - Bemutató: 2016. május 6.

Megosztás facebookon