asdf

5 dolog, amit látni szeretnénk a Batman/Superman filmben

A DC Comics bejelentette, hogy az Acélember óriási sikerére való tekintettel a folytatásában nem csupán a kriptoni szuperhős, de a kiadó másik nagy sikere Batman is szerepelni fog.

A produkcióról egyelőre szinte semmit sem lehet tudni, csupán annyit, hogy Zack Snyder fogja rendezni, és az előző Superman film színészgárdája újra fel fog tűnni benne, de hogy Batmant ki alakítja majd, és hogy kivel kell majd megküzdeniük, az egyelőre még kérdéses. Éppen ezért összeszedtük azt az öt dolgot, amit mi a legszívesebben látnánk ebben a moziban.

superbat


1. Visszatérhetne Batman legnagyobb ellenfele, Joker

joker

Teljes mértékben igaz, hogy Heath Ledger olyan alakítást, nyújtott, melyet sokan felülmúlhatatlannak tartanak, de gondoljunk csak bele, mielőtt magára öltötte volna az elmebeteg figurát, sokan tiltakoztak, hogy sosem érhet Jack Nicholson nyomdokaiba. De ha nem is lesz olyan tökéletesen hátborzongató, mint az elhunyt legenda, akkor is a történet egyik legjobb gonosztevője, akire egyszerűen szükség van, eddig a legjobb Batman filmek (Batman-1989 /A sötét lovag-2008) azok voltak, melyekben ő volt a főellenség.


2. Feltűnhetne Superman nemezise, Lex Luthor

lex

Az új Superman szériában eddig még nem szerepelt, viszont Kal-El legnagyobb ellensége Lex Lurthor. Már önmagában elegendő lenne egy filmhez, így azonban, hogy a Denevérember is beszáll a játékba, szükség van nagyobb ellenfelekre. És mi lehetne minden eddigi űrlény, vagy szupergonosz összefogásnál izgalmasabb, mintha Joker és Lex Luthor együttes erővel harcolna a két hős ellen?


3. Kezdetben lehetnének ellenfelek

A201BatmanSupermanFight

Ha már meg van a két tökéletes főgonosz, akkor egy dologgal lehetne még izgalmasabbá tenni a filmet, mégpedig azzal, ha eleinte nem egy oldalon, hanem egymás ellen harcolna a két szuperhős, mint például a Bosszúállók esetében Vasember és Thor. A közös képregényekben is került már rá sor számtalanszor, szóval nem lenne új dolog, azonban a mozivásznon először jelennek meg együtt, úgy lenne igazságos, ha először összemérnék erejüket.


4. Folytassák a szuperhősök emberi oldalának bemutatását

sbbs

Christopher Nolan Batman filmjeinek sikere a sodró lendületű akció mellett abban rejlett, hogy minden eddiginél erősebben mutatta meg a szuperhős emberi oldalát, lelki problémáit. Ennek köszönhetően a közönség végre azonosulni tudott vele, aggódni tudott érte és nem csak a robbanásokat bámulni popcorn-nal a szánkban. Az Acélember kapcsán ez nyílván nehezebb volt, ugyanis Superman nem ember, hanem kriptoni, mégis sikerült megoldaniuk, hogy ebben ne legyen hiány. A földönkívüli hős, itt felnővén teljesen alkalmazkodott az emberekhez, mondhatni félig ő is azzá vált. Főleg gyermekként rengeteg krízisen esett át, ezt gyönyörűen ábrázolta Zack Snyder rendező. Nagyon reméljük, attól még, hogy több főszereplő is lesz, ez a szál nem hal el, sőt nagyobb hangsúlyt érdemelne!


5. Megjelenhetne Robin, Batman segítőtársa

robin

A sötét lovag: Felemelkedés legvégén jelent meg, de komolyabb figyelmet nem kapott. Pontosan ezért, és a remélhetőleg minden eddiginél erősebb ellenfelek miatt szükséges lenne még egy pozitív karaktert bevetni, aki nem is lehetne más, mint Robin. Superman oldaláról már tudni lehet, hogy ismét szerepet kap Lois Lane és Perry White, így igazságtalan lenne, ha a Denevérember mindenféle támogatás nélkül venne részt ebben a harcban.

Megosztás facebookon