asdf

Holtodiglan - Szinkronos előzetes

Végre kijött az új előzetes David Fincher filmjéhez. Ha egy szóval szeretném jellemzi a látottakat, akkor csak annyit mondanék: hidegrázós.

Rég láttam már igazán jól sikerült, feszültségben bővelkedő thriller-t. Utoljára a Hugh Jackman-féle Fogságban volt az, ami után elégedetten csettintettem. A csenevész felhozatalból a Gone Girl-nek minden esélye megvan arra, hogy emlékezetes alkotássá váljon. Ami azt is jelenti, hogy David Fincher a Hetedik után újra megmutathatja azt, hogy hogyan is kell rendesen adagolni a feszültséget egy thrillerben. 

A látottak alapján az tölt el még külön örömmel, hogy Ben Affleck is nagyon bizonyítani akar a fanyalgóknak. Nagyon úgy fest, hogy A tetovált lány rendezőjének sikerült kihoznia a díjnyertes rendező kollégájából a maximumot. Talán még egyszer sem láttam tőle ilyen átszellemültséget és alázatot egy szerep iránt. A film másik meglepetése Neil Patrick Harris, aki végre komolyan vette magát. Első hallásra, bár mennyire is kedvelem a színészt, nem tudtam elképzelni, hogy azt a stílust, amit képvisel, hogyan lehet beágyazni egy kőkemény dráma-thrillerbe. Szerencsére egyáltalán nem is kell ezt elképzelni, mert Neil Patrick Harris megcsillantotta a drámai oldalát, ami több mint ígéretesnek tűnik.

A Holtodiglant (Gone Girl) 2014. október 2-án mutatják be a hazai mozikban.

Megosztás facebookon