asdf

Dwayne Johnson is benne lehet a Batman vs. Superman-ben

A Szikla év végi meglepetésként elárulta rajongóinak Twitter oldalán, hogy egy titokzatos DC projektben vesz részt jövőre.

Dwayne Johnson jelenleg pontosan ugyanazt csinálja, mint filmes partnere, Vin Diesel tett, amikor megkapta a Galaxis őrei egyik főszerepét. Az amerikai színész akkor még csupán annyit közölt hivatalosan, hogy leszerződött egy képregényfilmhez, majd jóval utána derült csak ki, hogy miről is van szó pontosan.

Ezúttal Dwayne Johnson került ilyen helyzetbe, azonban ő is csupán annyit árult el, hogy a DC Comics egyik, jövőre forgó filmjében szerepel majd. Ez nem az első eset, hogy a sztár neve felmerült egy képregényadaptáció kapcsán, korábban a Shazam! és a Lobo című projektek kapcsán is emlegették már, de végül egyik sem valósult meg.

Dwayne Batman

Mivel a DC eddig egyetlen film forgatását jelentette be jövő évre és az a Batman vs. Superman, így elég valószínű, hogy abban lesz látható az expankrátor, de egyes források annak a lehetőségét sem zárták ki, hogy a korábbi két filmterv közül kelt életre valamelyik. 

Ti milyen szerepben látnátok szívesen a Sziklát? Szerintünk nagyszerű szupergonosz lehetne!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon