asdf

Hivatalos: The Rock érkezik a DC Shazam szuperhős filmjébe!

  • Szerző: Medve Pál
Dwayne 'The Rock' Johnson már hónapokkal ezelőtt pedzegette, hogy szívesen alakítana egy szuperhőst a DC képregény univerzumában. Most a pletykák hivatalossá váltak, azonban a pankrátorból avanzsált színész pontos szerepét még homály fedi.

Fellélegezhetnek a DC és The Rock rajongói, mivel a Warner megerősítette, hogy a Halálos Iramban és Herkules sztárja magára húzhatja a szuperhősök maskaráját. A DC univerzum - közönség által kevésbé ismert - kultikus hőse Shazam, a varázsló élőszereplős nagyjáték filmet kap. Az Acélemberrel vetekedő hős nemezisével fog összecsapni - Black Adam - 2016 augusztusában közvetlenül az Igazság Ligája mozifilm után. Dwayne Johnson szerepe még kérdéses, vagy a címszereplő kolosszális hőst vagy annak főellenfelét Black Adamet fogja alakítani. Johnson nyilatkozatai alapján szívesen játszana antihőst, így az utóbbi szuperfőgonosz szerepe esélyesebb lehet a neve mellett, ráadásul Shazamhoz még egy tinédzser színészt is keresnie kell a stúdiónak. A villámokat szóró bajnok alteregója egy pubertáskort élő kisfiú, aki ha kimondja a "SHAZAM!" varázsszót akkor átalakul egy gigászi erőkkel megáldott szuperhőssé.

5_the-rock_adam_zps0cddfbf6

The Rock még azt is elhintette, hogy a DC képregény univerzum rajongójaként nagy kedvence Black Adam - Zöld Lámpás mellett. Valószínűleg az ördögi varázsló nemezis szerepe fog a legjobban passzol Johnson stílusához, ugyanis az agresszív tekintetek és ordítások már gyakorlottan mennek neki, és a karakter ennél több színészi "képességet" nem kíván. A kőkemény Szikla jelenleg rendkívül elfoglalt, mivel két futó projekten is dolgozik különböző filmstúdiókkal, egy Utazás a rejtélyes szigetre folytatással és a San Andreas-szal. A DC és a Warner már bejelentett 2020-ig 9 új projektet - elég sűrű dátumokkal - tehát a premier dátuma még kérdéses, de annyi biztos, hogy az ex-pankrátor bajnok szerepelni fog!

Megosztás facebookon