asdf

Adam Driver lehet Robin a Batman vs Superman-ben

  • Szerző: P. Kristóf
Tegnap jött a hír, hogy három színésznő is esélyes Csodanő szerepére a Batman vs. Superman című filmben. A Variety azt is elárulta, hogy valószínűleg több szuperhőst is láthatunk majd a produkcióban. Ennek nyomán most elindultak a pletykák arról, ki fogja játszani Batman segítőtársát, Robint.

A The Wrap értesülései szerint Adam Driver a legesélyesebb Dick Grayson szerepére Zack Snyder legújabb filmjében. A karaktert legtöbben főként Batman jobbkezeként, szuperhősnevén Robinként ismerik. Miután az artistacsalád sarja végignézte szülei meggyilkolását, a titokban denevéremberként munkálkodó Bruce Wayne örökbe fogadta. Később így vált Gotham City védelmezőjének segítőjévé.

adam driver

A fiatal színészt a hazai közönség legutóbb a Lincoln és a Frances Ha című filmben láthatta, de szerepelt a Csajok és az Esküdt ellenségek című sorozatokban is. Legközelebb a kritikusok és a közönség által egyaránt imádott Joel és Ethan Coen rendezőpáros következő filmjében, az Inside Llewyn Davis-ben tűnik majd fel.

A Batman vs. Superman-ben visszatér Az acélember főhőse, Henry Cavill, mint Superman, aki ezúttal a Batman-t alakító Bruce Wayne-nel néz szembe. Újra láthatjuk majd továbbá Amy Adams-t, Diane Lane-t és Laurence Fishbourne-t is. Arról, hogy ki lesz a főgonosz, egyelőre nem tudni semmit. 

A Batman vs. Superman 2015. július 17-én kerül a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon