asdf

Az első videó a Batman vs. Superman forgatásáról

  • Szerző: P. Kristóf
Szombaton kezdődött el a már most óriási port kavart Batman vs. Superman című szuperhősfilm forgatása. A helyszín az East Los Angeles College futballstadionja.

Az első jelenetet az East Loas Angeles College stadionjában forgatták le szombaton a focimeccs félidejében. Az arénát gyorsan átalakították a Gotham City University otthoni pályájává, az ellenfél pedig Superman városának csapata, a Metropolis State University lett. 

Az egész azzal kezdődött, hogy a Warner Bros. egyik képviselője kiállt a közönség elé és bejelentette, hogy a Batman vs. Superman című film részesei lesznek. Bár feltételezhetőleg ez még nem a végleges címe a produkciónak, mégis változás a korábbi Superman vs. Batman-hez képest. Azt is bejelentették, hogy a film a futballmeccsel fog kezdődni. 

A jeleneteket Zack Snyder rendezte, a fő karakterek közül azonban senki nem volt jelen a forgatáson. A közönségnek különböző színű és feliratú Gotham Football pólókat és pulcsikat adtak. A lelátóról többen is készítettek videót, így már most belenézhettek a késző filmbe.

Megosztás facebookon