asdf

Emily Blunt is szerepet kaphat a Batman vs. Supermanben

A Batman vs Superman: Dawn of Justice forgatása ugyan már elkezdődött, de az újabb szereplők kiválasztása még nem ért véget. Újabb nevek merültek fel.

A pletykák szerint a film készítői Emily Bluntot kinézték az egyik főszerepre, de arról még nincs információ, hogy melyik karaktert szánják neki. Meg nem erősített hírek szerint már tárgyalnak A holnap határa sztárjával. Egy biztos, a macskanő karaktere még keresi gazdáját.

emilyblunt_batman

Ha Emily Blunt aláírja a szerződést, akkor ez lehet az első szerepe szuperhősös filmben. Bár korábban is majdnem összejött, és eredetileg ő játszotta volna Fekete Özvegyet a Vasember 2-ben, de a úgy alakult, hogy a forgatás ütközött a Gulliver utazásai (Gulliver's Travels) munkálataival. Végül a helyére Scarlett Johansson került. Jim Gordon a másik név, aki állítólag szerepet kap majd. Ki tudja még, mennyire fog bővülni az így is elég erős szereplőgárda: Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Csodanő), Jesse Esienberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred), Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) és Diane Lane (Martha Kent) is szerepelni fog a filmben, melyet Zack Snyder rendez majd Az acélember folytatásaként, amiben először találkozik majd benne Batman és Superman a mozivásznon. 

Batman vs. Superman - Bemutató: 2016. május 6.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon