asdf

Három színésznő is esélyes a Batman vs Superman női szerepére

  • Szerző: P. Kristóf
A Thor: Sötét világban Sif-et alakító Jaimie Alexander elárulta, hogy tárgyalt a Warner Brothers-zel egy képregényfilmről. Emiatt sokan arra kezdtek gyanakodni, hogy ő fogja alakítani Csodanőt a Batman vs Superman című filmben.

A Stúdió kreatív elnöke, Greg Silverman egy interjúban azt nyilatkozta, hogy :"Csodanő egy csodálatos karakter, jó ötlet a kasszasiker eléréséhez, ráadásul lenne egy erős, női szuperhős is". Bár konkrétan nem erősítette meg a dolgot, de elég jók az esélyek arra, hogy valóban szerepelni fog az amazon karakter a Batman vs. Superman-ben. 

Most a Variety azt írta, hogy három színésznőt is behívtak meghallgatásra Az acélember folytatásához, mely lehet a Csodanő szerepe vagy akár Bruce Wayne lehetséges szerelmének figurája is. 

bvs színésznők

A Halálos iram Gal Gadot-ja, a G.I. Joe: Megtorlás Elodie Young-ja, valamint a Quantum csendjéből ismert Olga Kurylenko volt az a bizonyos három színésznő, de hozzátették, hogy lehetséges, hogy egy negyedik is volt, akit magasnak, barnának, atletikusnak és egzotikusnak írtak le. A honlap azt is megyjegyezte, valószínűtlen, hogy Jaime Alexander kapja Csodanő szerepét a Marvel-lel folytatott együttműködése miatt. 

A Variety egyik belső embere azt is kiszivárogtatta, hogy a tervek szerint az Igazság Ligája több tagja is feltűnhet a filmben, mint például a Csodanő, vagy a Villám, de azt még nem tudni, hogy lesz e komolyabb szerepük, vagy csak "beugranak" majd.

Henry Cavill másodjára is visszatér Superman szerepében, míg Batman-t Ben Affleck fogja alakítani. Mellettük Amy Adams, Diane Lane és Laurence Fishbourne is biztosan feltűnik majd. A filmet Zack Snyder rendezi és 2015. július 17-én kerül a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon