asdf

Első kép a San Andreas című filmből

  • Szerző: P. Kristóf
Dwayne Johnson minden készülő filmjénél bennfentes infókkal és fényképekkel látja el rajongóit. Nincs ez másképp a San Andreas esetében sem, pedig még el sem kezdődött a forgatás, máris láthatunk a Szikláról egy menő fotót.

Megérkezett az első fénykép a San Andreas című legújabb katasztrófafilmből. A képet maga Dwayne Johnson töltötte fel Instagram oldalára és a legelső 3D-s földrengéses katasztrófafilmként említi. 

San Andreas

"Kőkemény munkám van benne és büszke vagyok a következő szerepemre. Los Angeles Tűzoltóosztag Légi Mentőszolgálat. Négy héten belül kezdődik a forgatás. Minden idők legnagyobb földrengése pedig lecsap San Andreas-ra." - írta a kép alá az amerikai színész.

A film egy pusztító erejű földrengés utáni Kaliforniában játszódik, ahol a helikopterpilóta főhősünk (Johnson) volt nejével (Carla Gugino) útnak indul, hogy a romok alól előkerítsék lányukat (Alexandra Daddario). A filmet Brad Peyton rendezi, aki az Utazás a rejtélyes szigetre című filmjén már dolgozott együtt a Sziklával, de Gugino és Johnson is szerepelt már együtt a Rohanás című filmben. 

San Andreas - Bemutató: 2015. június 5.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon