asdf

Egy beteg kisfiú kedvéért Gotham Cityvé változott San Francisco

Az öt éves leukémiás kisgyermek kívánságát teljesítette az erre létrejött Make-A-Wish alapítvány, akik egy megindító akciót szerveztek pénteken. Még a CNN is megszakította adását, a helyi rendőrfőnök maga jelentette be, hogy csak a szuperhős kisfiú segíthet a bajba jutottakon.

Miles kívánáságára San Francisco és környéke Gotham Cityvé változott át, ahol közel 13 500 önkéntes statisztálásával végrehajthatta hőstetteit - írja a Telegraph.

Az CNN adása a rendkívüli akcióról: 

Az ifjú Denevérember, jobban mondva: Denevérkölyök. Batkid bőrébe az ötéves Miles Scott bújt, hogy megmentse a várost a gonosztól. Milest személyesen a város rendőrfőnöke riadóztatta. A kisfiú először egy fiatal nőt mentett meg, akit a "bűnözők" egy bombának látszó hatalmas csomaggal együtt a villamossínekhez kötöztek.

 batkid01

Az ifjú Batkidnek pihenésre sem volt ideje, a Rébusz néven ismert gazember ugyanis bankrablást tervezett. Miután ismét riasztották, a denevérbőrbe bújt Miles felnőtt Batman-segítőjével karöltve elfogta a gonosztevőt. Ezután a jól megérdemelt ebéd következett, ám még be sem fejezte a hamburgerét, amikor észrevett, hogy emberek sokasága kér izgatottan segítséget.

 batkid02

A Pingvin ugyanis elrabolta Gotham City kabalaállatát, amit persze sikerült egy batmobilos autós üldözés után visszaszereznie. Az eredeti Batmobil helyett két fekete Lamborghini száguldott végig a kisfiúval a városon, az orrukon hatalmas Batman-emblémákkal.

 batkid03

Milesnak az akció után pedig Gotham City, azaz San Francisco polgármestere és rendőrfőnöke személyesen gratuláltak ahhoz, hogy megmentette a várost Rébusztól és a Pingvintől.

 batkid04

A látványos és fantasztikusan karitatív akcióhoz az egész város bele adott mindent. Az biztos, hogy Miles Scott egy életre szóló élményben részesült.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon