asdf

Képes „tudósítás” érkezett a bűnvárosából, Gotham-ből

Kétségkívül a 2014/15-ös televíziós szezon egyik legjobban várt sorozata – a Flash mellett – a Gotham. Az alapkoncepció, miszerint James Gordon nyomozó szemszögéből ismerhetjük meg a gothami alvilágot és Batman legnagyobb nemeziseit – Pingvin, Rébusz - több mint ígéretes.

Batman városában „tartózkodó újságíró kollégámnak” köszönhetően végre sikerült lencsevégre kapni többek között Batman egyik agyafúrt nemezisét, Pingvint. A korábban már levetítésre került első előzetes után ezúttal új jelenetfotókkal és karakter képpekkel lettünk gazdagabbak. A fotók ugyan magukért beszélnek, de szeretném kiemelni azt, amelyiken Jim Gordon heves vitába keveredik Pingvinnel. Érdekes lesz látni azt, hogy a sorozatban még bizonyára gyerekcipőben járó gonosz karakter milyen bűnöket fog elkövetni illetve az évad(ok) vége felé mennyire fog már hasonlítani arra az őrült figurára, akit a képregényekben megismerhettem.

gotham_1

gotham_2

Sőt arra is fényderült, hogy hogyan fog kinézni a sorozatban Selina Kyle vagyis a Macskanő. Azt azért meg kell hagyni, hogy így első ránézésre Anne Hathaway-hez jobban illett a szerep. De cáfoljanak rám.

gotham_karakterlap_2

gotham_karakterlap_1

gotham_karakterlap_3

A sorozatot az a Bruno Heller készíti, akinek az idestova hét éve sikerrel futó A mentalistát köszönhetjük. A főszerepre pedig A narancsvidék sztárja, Ben McKenzie szerződött le.  

Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon