asdf

Comic-Con: Címlapokat kaptak a Warner Brothers népszerű tv-sorozatai

Hamarosan kezdetét veszi az év legjobban várt képregényfesztiválja, a Comic-Con. Ennek fényében a rendezvényre kitelepülő stúdiók fokozatosan erősítenek a marketingen. Ezúttal a Warner Brothers lépett elsőként: a TV Guide magazin speciális Comic-Con kiadásának a címlapján népszerűsíti a sikersorozatait.

1. Arrow

A CW fiatal sorozatának mindössze két szezonra volt szüksége ahhoz, hogy a csatorna egyik zászlóshajójává váljon. A WB. sorozatai közül idén is valószínűleg Stephen Amellék-re lesznek a legtöbben kíváncsiak. Ezért sem meglepő, hogy saját címlapot kapott Starling City megmentője. A csatorna és maga a főszereplő színész „tudósításainak” köszönhetően már azt is megtudhattuk, hogy a harmadik szezon munkálatai a terveknek megfelelően elkezdődtek.

comic_con_zöldijasz

2. The Flash

A Gotham mellett talán a Flash az, amire leginkább vár a világ. Az Igazság Ligájának egyik legnépszerűbb szuperhőse az utóbbi időben méltánytalanul volt hanyagolva. Ugyan a Smallville c. sorozatban foglalkoztak vele egy rövid ideig, de senkinek a fejében nem fordult meg komolyabban, hogy vászonra vigye Barry Allen történetét. A CW és a Warner, miután felmérték a karakter népszerűségét az Arrow-ban, úgy döntöttek, hogy ideje saját sorozatot adnia Central City védelmezőjének. A villámlábú szuperhős hamarosan a Comic-Conra száguldhat be, de amíg ez megtörténik, gyönyörködhetünk a teljesen snassz címlap plakátba, amit kapott.

comic_con_flash

3. Supernatural

A Winchester testvérek ősztől immár tizedik éve vadásszák le kíméletlenül a túlvilágról érkező szörnyeket. Mindezt töretlen népszerűséggel teszik, ezért is lehet az, hogy a kis országos csatorna, a The CW még hosszú évekig számolni akar a szériával, ami igazi túlélő a nagy sorozatos dzsungelben. Több időpontváltozást átvészelt már, köztük a „halál napra” – Péntek – való száműzését is. De még így sem sikerült két vállra fektetni a fivéreket, akik a valóéletben is kiváló kapcsolatot ápolnak egymással. Mint mindig, most is feltűnik majd a sorozat paneljánál a Supernatural két sztárja, Jensen Ackles és Jared Padalecki, akik szokásukhoz híven jó néhány megmosolyogtató percet fognak szerezni a rajongóknak. A Winchester testvérek is egy kreativitást nélkülöző, teljesen szürke plakátot kaptak.

comic_con_supernatural

The Vampire Diaries

A CW másik veterán sorozata a Vámpírnaplók. Ian Somerhalder (Lost) sorozata az első pár évadban többé-kevésbé visszaállította a vámpírok renoméját, jó lehet, hogy a romantikus vonalat nem sikerült levetkőzniük magukról. Ellenben Ian Somerhalder pólójával, ami a női rajongok legnagyobb örömére, rendszeresen lekerült róla az elmúlt öt évad alatt. A The Vampire Diaries – magyar sugárzásban Vámpírnaplók - 6. szezonja miatt a sorozat sztárjai is jelen lesznek a Comic-Conon, ahol bizonyára meglepnek minket néhány exkluzív infóval az új évaddal kapcsolatban.

comic_con_vampirnaplok

Constantine

Hasonlóan a Daredevil-hez, a Constantine-t is egy félig-meddig félresikerült mozis feldolgozás után akarják újraéleszteni a kisképernyőn. A 2005-ben bemutatott Constantine, a démonvadász c. blockbuster-ben a címszerepet Keanu Reeves játszhatta el, aki nagyon vegyes fogadtatásra talált a rajongók köreiben. Erősen kritizálták azt, hogy a színész fizimiskája egyáltalán nem azonosult a képregényben megismert karakterhez, és a sztorival sem voltak igazán kibékülve. Az NBC- csatorna sugárzásában műsorra kerülő szériában Matt Ryan kapta meg az ikonikus szerepet, aki az első forgatási képek és karakter plakát után azonnal beférkőzött a rajongók kegyeibe. Igaz, hogy az NBC policy-je miatt cigarettázni nem fog a láncdohányos figura, ellenben az előzetesek még így is egy képregényhű alkotás ígéretével kecsegtetnek. Ellentétben a fenti címlapokkal, a Constantine nagyon hangulatos posztert kapott.

comic_con_constantine

Gotham

Elérkeztünk a 2014/15-ös évad képregényes felhozatalának legjobban várt produkciójához, a Gotham-hez, ami az utolsó előzetesével végleg megvett minket. A sorozatot sugározó FOX igencsak ráfeküdt a széria marketingjére. Talán félnek attól, hogy nem fog sok amerikait leültetni a tv-képernyők elé? Az eddig kapott anyagokból kiderült, hogy a széria hangulata erősen depresszív lesz, ami hűen festi le a Batman képregények érzelmi világát. Természetesen a siker érdekében egy címlapot kapott is kapott a TV Guide-tól, ami az összes közül a legstílusosabbra sikeredett.

comic_con_gotham

Batman

Ha már szóba került a Batman: a Warner nem feledkezett meg a 75.-ik születésnapját ünneplő „bőregérről”. Hálátlanság is lenne a részükről, hiszen önmagában csak A sötét lovag-trilógia rengeteg zöldhasúval gazdagította a stúdiót. És akkor még a készülő Batman vs. Superman-ről nem is beszéltünk. A Comic-Conon is megemlékeznek majd a Denevéremberről. Az a tippünk, hogy kiállítják majd a paneljüknél az eddig használt filmes jelmezeket Tim Burton-től egészen Christopher Nolan-ig. Milyen jó alkalom lenne, ha Zac Snyder által megálmodott öltözéke is most debütálhatna először a nagy közönség előtt. Álmodozás közben nézzük meg az alkalomra készített címlap képet.

comic_con_batman

The Following

Kevin Bacon is visszatér! Immár három éve játssza Ryan Hardy-t, aki évadról-évadra veszélyes pszichopaták nyomában lohol. Legfőbb nemezise Joe Carroll, akivel egyelőre nem sikerült még zöldágra verődnie. A Warner Bros. Television gyártásában készülő, a FOX csatorna által sugárzott sorozat szintén ott lesz a Comic-Conon. Rájuk is fér az erősítés, és a plusz promóciós túra, mert a sorozat nézettségileg korántsem áll biztos pilléreken.

comic_con_following

Megosztás facebookon