asdf

Comic-Con: Az éhezők viadala panel formájában nem lesz ott a fesztiválon

Bár a filmrajongók többsége a készülő Bosszúállók: Ultron korára, a Star Wars hetedik részére, A hobbit: Az öt sereg csatájára és a Batman vs. Superman-re kíváncsi, nem szabad elfelejteni azt sem, hogy idén érkezik Az éhezők viadala: Kiválasztott első része, jövőre pedig a Jurassic World.

Épp ezért robbant bombaként a hír, hogy Az éhezők viadala panel formájában nem lesz ott a 2014-es Comic-Conon. A hobbit-on kívül Az éhezők viadala-könyvsorozat filmadaptációja bír a legnagyobb és legzajosabb rajongótáborral. Nem véletlenül. 

lionsgate_logo

Anno Gary Ross nagyszerű érzékkel nyúlt a trilógia első részéhez. Igazán intelligens és könyvhű adaptációt tett le az asztalra. A rajongók anyagi szempontból honorálták is az igyekezetét: a 78 millió dollárból forgatott film csak Amerikában kitermelt 408 millió dollárt. Óriási siker! Egy kis érdekesség: a kezdetek kezdetén Jennifer Lawrence-t nem fogadták túl kedvesen a könyvtrilógia hardcore rajongói. Egyesek nem találták elég érettnek és tapasztaltnak ahhoz, hogy eljátszhassa Katniss-t, mások viszont egyenesen kövérnek találták a gyönyörű színésznőt a szerepre. Egészen addig burjánzott futótűzként a lázadás ellene, amíg be nem mutatták az első részt. Onnantól kezdve a világ egyöntetűen hangoztatta: Jennifer Lawrence tökéletes választás volt a Katniss szerepére. Amit a második részben újfent bebizonyított. Idén pedig elérkezünk a trilógia zárókötetéhez, amit a mai trendeknek megfelelően a Lionsgate két felvonásban mutat majd be a mozikban. Bár javában kapjuk már Snow elnök propagandaszerű videóit, mégis leginkább az első igazi előzetesre vagyunk kíváncsiak, amire a hagyományoknak megfelelően a Comic-Comon kerülne sor. Sajnos meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy Jennifer Lawrencék idén nem lesznek ott a rendezvényen, ahogyan a stúdió többi aranytojást tojó tyúkja sem. Ellenben a Samsung-paneljánál le fogják vetíteni Az éhezők viadala: Kiválasztott első részének az exkluzív előzetesét, ami azért gyógyír lehet a megsebezett rajongók szívére.

Legendary_Pictures_logo

A fecsegőposzáták mellett a vérengző őshüllők eljövetelétől is „tartaniuk” azoknak, akik kilátogatnak a 2014-es Comic-Con képregényfesztiválra. Hittünk benne, hogy a rendezvény remek lehetőséget kínál a készítőknek arra, hogy megmutassák mozgókép formájában is a készülő Jurassic World-öt. Ez akár meg is valósulhat, mert közzétettek egy plakátot, amit külön a Comic-Con rendezvényre készítettek.

jurassic_world_comic_con_plakat

A július 24-én megrendezésre kerülő Comic-Con fesztiválról részletes tudósítást olvashattok majd itt a MoziStar-on.

Megosztás facebookon