asdf

Comic-Con: Kérdezzetek ti is Starling City hősétől

A FOX és a Warner után a The CW is rákapcsolt. Igaz, hogy a TV Guide magazin Comic-Con kiadásának címlapján korábban már szerepelhetett a csatorna pár sikersorozatának cover fotója, ám az inkább a szériákat gyártó Warner Bros. Television érdeme volt. Ezúttal viszont tényleg az anyacsatorna állt elő egy érdekes ötlettel: bárki kérdezhet bármit a The CW sorozatainak készítőitől!

Most végre a The CW is feliratkozott a listára, ráadásul rögvest egy érdekes ötlettel: bárki kérdezhet bármit a csatorna sorozatainak stábjától! Érdekel titeket, hogy miként fog alakulni Oliver Queen sorsa az Arrow 3. évadjában? Milyen irányt vehet Dean és Sam Winchester kapcsolata a tizedik szezonban? Esetleg van esély egy Flash-Arrow crossover epizódra a villámlábú szuperhős első évadjában? Kíváncsiak vagytok arra is, hogy mire lehet majd számítani a The CW ígéretesen elborult újoncától, az iZombie-tól? Tudni akarod, hogy alakul Elena és Damon sorsa a Vámpírnaplókban?

Ha minden kérdésre a válasz az, hogy igen, akkor ne habozzatok, bombázzátok meg kommentekkel a kedvenc sorozataitok készítőit. Ne feledjétek: minden (angol) kommentet megfelelő előtaggal kell ellátni. Például az Arrow esetében az #AskArrow tagg-et kell a kérdés elé biggyeszteni. A válaszokat majd a 2014-es Comic-Con fesztiválon „hallgathatjátok meg”, amiről mi is részletesen befogunk számolni.

1. Arrow

comic_con_kerdezz_arrow

2. The Flash

comic_con_kerdezz_flash

3. Supernatural

comic_con_kerdezz_supernatural

4. The Vampire Diaries

comic_con_tvd

5. The Originals

comic_con_kerdezz_originals

6. The 100

comic_con_the_100

7. iZombie

comic_con_kerdezz_izombie

A július 24-én megrendezésre kerülő Comic-Con fesztiválról részletes, naprakész tudósítást olvashattok majd itt a MoziStar-on.

Megosztás facebookon