asdf

Ezek voltak a Comic-Con 1. napjának Top hírei

  • Szerző: Medve Pál
Túl vagyunk a javában tomboló képregény találkozó első hivatalos napján. A szuperhősök rajongói még csak ízelítőt kaptak a fesztivál programjából, az igazi "tűzijáték" csak ma kezdődődik. Egy rövid összefoglalóba gyűjtöttük ki nektek a tegnapi nap legfontosabb híreit.

spiderman2new1

Comic-Con: Dátum-cunami árasztotta el a partjainkat

Pókember és ellenségei dátum-cunaival árasztotta el a rajongókat. Az idei Csodálatos Pókember második kalandja végén a Sony stúdiója felvezette a hálószövő legádázabb nemeziseit. Most pontos időpontokat kaptunk a naptárainkba. A szuperhősök mellett a Karib tenger "badass" martalóca, Jack Sparrow is jelentkezik a franchise 5. földkörüli kalandjával.

Batman-Vs-Superman-1-TPTIVIRZ0S-1024x768

Comic-Con: Batman vs. Superman, bemutatták a denevérember maskaráját

A DC ideje még nem jött el a négy napos találkozón, azonban már kiállították a Ben Affleck-féle Denevérember 2016-os jelmezét. Az új "kiscica füles" maskara mellé a régi Tim Burton és Joel Schumacher féle klasszikus 90-es évekbeli Batsuit-okat is megkaptuk.

hobbit_errigyámore

A Hobbit-nak köszönhetően kirobbanó lendülettel indul a 2014-es Comic-Con fesztivál!

Peter Jackson a Gyűrűk Ura univerzumának utolsó eposzához ér a Hobbit: Az öt sereg csatájával. Az év legjobban várt fantasy őrülete egy rendkívül stílusos plakátot kapott! A rendező elmondása szerint még egy teaser előzetes várható a találkozó elkövetkezendő napjaiban.

 colton-haynes

Comic-Con: A Vörös Íjász megkapta a „szolgálati zubbonyát”

Az amerikai kábeltelevíziókon sugárzott szuperhősös sorozatok egyeduralkodó királya, a Zöld Íjász folyamatosan erősíti a jók csapatát. Az első évadban megismert Roy Harper (Colton Haynes) végre révbe ért és hőssé válhatott. A CW televízió bemutatta a Vörös Íjász, művésznevén Arsenal új gúnyáját.

the_expendables_2-wide__span

Comic Con: 16 exkluzív karakterplakát a Feláldozhatók 3-hoz

Auguszts végén érkezik a mozikba a Feláldozhatók trilógiává érett akció-zúzdája. A sorozatos előzetesek, hírek és karakterplakátok mellé most, a Comic-Con alkalmából 16 darab exkluzív festésű posztert kaptunk!

Megosztás facebookon