asdf

Comic-Con: Bilbóék utolsó kalandja - Előzetes

  • Szerző: Medve Pál
A Gyűrűk Ura univerzum egy újabb epikus kalandja ér véget idén decemberben. Zsákos Bilbó és kapzsi törp társai Szürke Gandalffal kiegészülve szembeszállnak egy mindent eldöntő csatában az ork hordákkal és Smauggal az ékszerfüggő pikkelyes sárkánnyal.

A Hobbit gyerekmese hosszúra nyújtott epikus kalandja befejeződik idén decemberben. Peter Jackson vászonra álmodott Gyűrűk Ura univerzuma ismét egy trilógiában teljesedik be, ahol a záróakkordban ismét egy világot megrendítő háborút izgulhatunk végig. Az öt sereg csatájában orkok és vargok csapnak össze a tündék, emberek, törpök és sasok szövetségével a Magányos hegy lábánál. Az epikus ütközet - az első teaser előzetes alapján - vetekedni fog a Király visszatér végén látott sorsdöntő háborúval.  Látványban és töménytelen fantasy ütközetben nem lesz hiány, ezt már megtapasztalhattuk a Smaug pusztaságában is, ami valljuk be a Gyűrűk Ura trilógia ráérős, kevésbé animált vizualitása méltóbb volt az idén 60 éves franchisehoz.

Az előzetesben Középfölde sleppje összeáll egy háborúra, ezek mellé kapunk Suhatagot felperzselő Smaug sárkányt és szenvedő törpöket. Peter Jackson utolsó epikus fantázia kalandja 2014 decemberében kerül a hazai mozikba! 

Az előzetes mellé egy hivatalos posztert is kaptunk.

hobbitbattleoffivearmieskneelingfull-560x830

Megosztás facebookon